Koji se sve televizori otkupljuju?

Koji se sve televizori otkupljuju?

Koji se sve televizori otkupljuju? Imati brz i dobar smart televizor postala je obaveza i navika svakog domaćinstva na našim prostorima. Sa sve interesantnijim paketima za odabire kanala, više se televizor ne bira samo na osnovu slike i dijagonale, već se bira i softverski. Sve zahtevniji korisnici iziskuju novije uređaje. Ovo na tržištu stvara stalnu potrebu da zamenimo svoj smart televizor, do granica da se oni menjaju skoro učestalo kao i mobilni telefon.

Šta raditi sa postojećim smart televizorom kad zamenite novi?

Televizori su glomazni, često teški a svakako problematični za prenos. Možete ih lako oštetiti ukoliko prilikom kupovine niste sačuvali originalnu ambalažu sa kutijom i zaštitom. Usled ovih činjenica, prodaja takvog uređaja preko portala za prodaju polovne tehnike i slanje kurirskim službama je rizično. Otkup je za vas idealno rešenje.

Ukoliko svoj televizor date u otkup, keš dobijate istog momenta, na ruke, prodaja se obavlja brzo, efikasno, lako i na obostrano zadovoljstvo. Nema iscrpnih razgovora sa potencijalnim kupcima i rizika oko preuzimanja.

Generalno važi pravilo da uređaji koji su pod garancijom, koji su i dalje traženi na tržištu, koji imaju i ambalažu mogu da se procene na višu vrednost, što vama omogućava viši budžet za naredni uređaj. Ukoliko ste na teritoriji Beograda, sve obavljamo u rekordnom roku.

 

Koji se to televizori najčešće prodaju u otkup?

Svi televizori koji nisu stariji od dve godine su uglavnom i dalje na ceni. Najčešće su to televizori sledećih proizvođača:

· Samsung

· LG

· Philips

· Panasonic

· Toshiba

· Sony

· Vox

· Vivax

· Grundig

Tri glavna razloga za zamenu smart televizora

· Otkup smart televizora je rešenje za sve koji žele da svoj trenutni uređaj zamene novim, za sve one koji su svojim trenutnim televizorom iz nekog razloga nezadovoljni. Možda niste dobili baš ono što ste očekivali, a možda ste promenili i okruženje i ta dijagonala se više ne uklapa u vaš prostor.

· Ukoliko ste u nekom momentu dobili televizor na poklon, jedan vam je verovatno i višak.

· I naravno, česta je pojava da ste rešili da isprobate ekrane različitog tipa i različitih tehnologija. Konačno ste došli do zaključka koji vam tip odgovara. Uvideli ste koje su prednosti, mane i karakteristike svakog od njih. Sada kad znate koja vam je rezolucija odgovarajuća, koja dijagonala, da li želite HD, full HD ili možda 4k televizor.

Mi dolazimo na poziv, dogavaramo se, i po odgovarajućoj ceni otkupljujemo televizor. Pozovite nas!

Call Now Button0621639290