Otkup laptopova i isplata odmah!

Otkup laptopova i isplata odmah!

 

Otkup laptopova i isplata odmah! Za sve one koji imaju laptop koji ne koriste, za koji su se iz bilo kojeg razloga predomislili, postojimo mi! Najefikasniji otkup laptopova i isplata odmah!

Na teritoriji Beograda vam pružamo uslugu dolaska na kućnu adresu. Ovo znači da za vas nema mukotrpnog postavljanja oglasa, čekanja, pregovaranja ili slanja ovako vredne tehnike preko neopuzdanih kurirskih službi.

Kakvi se laptopovi mogu prodati u otkup?

 

Ograničenja gotovo i da nema. Otkupili smo bezbroj novih i polovnih laptopova, aktuelnih modela novije generacije, kao i malo starijih modela koji su i dalje traženi na tržištu. Sa ili bez garancije a u ispravnom stanju i bez softverskih i hardverskih nedostataka, vaš laptop lako i brzo može biti novac u u džepu.

Mi vršimo otkup laptopova:

 

· kupljenih preko paketa domaćih operatera,

· kupljenih preko firmi, sindikata, administrativnih zabrana,

· od fizičkih i pravnih lica,

· kupljenih u inostranstvu, bez garancija.

Kako uopšte dolazi do viška laptopa?

 

Mnogi naši klijenti su nabavili laptop tako što im je za rad od kuće on bila jako dobra ideja. Sama ideja o prenosivom računaru uz koji možete imati i obavljen posao i zabavu na svakoj lokaciji jeste primamljiva, ali laptpovi istinski nisu računari. Višesatno gledanje u ekran koji je dosta manji od monitora takođe sa sobom nosi dodatne probleme.

Laptpovi kako to obično biva su i znatno sporiji i nezahvalniji u odnosu na desktop računare, te iste zadatke obavljaju uz veće čekanje.

Bilo da ste kupili laptop od nekog operatera ili iz većeg lanca prodaje tehnike, naručili ili dobili iz inostranstva, može se lako desiti da njime niste zadovoljni.

Realnost situacije je da ste posle nekog vremena ipak rešili da se vratite u kancelariju i nastavite sa radom kao i ranije. Završili ste sa laptopom koji objektivno dosta vredi, ali vama nema datu vrednost.

Kako se formira cena otkupa laptopa?

 

Kao i za kompletnu tehniku, najviše utiče sama cena proizvoda na tržištu u datom trenutku. Ono što vi kao budući potencijalni klijenti možete uraditi jeste da proverite na postojećim portalima za prodaju tehnike koliko vaš laptop trenutno vredi. Ovo je neki okvir koji možete dobiti za vaš laptop.

Njegova cena u radnja koja je trenutno aktuelna nije realna prestava vrednosti polovnog proizvoda.

Nakon što se informišete o ceni vašeg modela, možete nas konktaktirati za našu ponudu. Kod nas se modeli otkupljuju za dalju prodaju, te se ćemo vam ponuditi nešto nižu cifru uz opciju da laptop prodate istog dana bez čekanja.

Cenu vašeg modela znatno može podići stanje laptopa, koliko je korišćen i da li dolazi uz prateću opremu poput kablova i garancije, koji znatno mogu uvećati cifru.

Proces podaje laptopa u otkup

 

Saradnja sa nama je prilično jednostavna. Na našem sajtu možete pronaći telefon i mejl na koji nas možete kontaktirati. Uz osnovne informacije o marki i modelu laptopa, mi ćemo znati da vam predočimo njegovu trenutnu vrednost. To je novac koji dobijate na teritoriji Beograda ISTOG DANA. Zar ne zvuči lako?

Call Now Button0621639290