Modeli za otkup mobilnih telefona

Modeli za otkup mobilnih telefona

Modeli za otkup mobilnih telefona. Bilo da ste u Beogradu ili van njega, vršimo otkup svih modela mobilnih telefona. Cene formiramo u zavisnosti od stanja vašeg telefona, prateće opreme koju posedujete, ambalaže i dokumentacije u vidu garantnog lista i fiskalnog računa.

Ono što najviše utiče na iznos koji vam nudimo je sam model, tj. kolika je njegova trenutna tržišna vrednost. Na nju utiče sama potražnja za vašim telefonom koji želite da prodate.

Proces je jednostavan, pozovete nas ili nam pošaljate mejl i na osnovu gore navedenih informacija vam dajemo ponudu.

Koji su to modeli koji se najčešće prodaju u otkupu mobilnih telefona?

1. Otkup Huawei telefona

Huawei je kao marka brzo stekao svoju popularnost i za jako kratko vreme postao jedan od najkoriščenijih Android telefona u svetu. Usled toga je njegova potražnja i dalje visoka, a i novi korisnici se sve češće odlučuju baš za njihove modele. Ukoliko ste rešili da svoj Huawei telefon prodate kako biste nabavili noviji model ili pak zamenili za model nekog drugog proizvođača, otkup mobilnih telefona vam stoji na usluzi. Prednost otkupa je brzi dolazak do novca koji možete preusmeriti na neku drugu kupovinu jer prodaju rešavate jednim kontaktiranjem.

2. Otkup Samsung telefona

Važe za kvalitetnije telefone na Android tržištu mobilnih telefona. To je sasvim sigurno dovoljan razlog da je njihva potražnja i dalje visoka i da Samsung model bude i dalje na ceni. Svi modeli Samsung telefona su i dalje na ceni najviše zbog kvaliteta koji nude. Njihovi ekrani, boje i brzina telefona i nakon perioda korišćenja čine da upravo budu visoko na listi otupa ukoliko ste želeli da prodate telefon. A ukoliko kupujete nov, Samsung je uvek dobar izbor.

3. Otkup iPhone telefona

Apple je svoje iPhone uređaje odavno visoko kotirao na tržištu iako je njihova upotreba u Srbiji tek u porastu. Ovi telefoni su nešto poput nekretnine jer im vrednost sporije opada u odnosu na druge modele. Upravo iz tog razloga iPhone polovni ili novi telefoni su i dalje na ceni i traženi su na tržištu. Čak ih i domaći operateri sve češće uvrste u svoju ponudu, svesni da njihovi korisnici kao i trenutni Android korisnici uglavnom žele iPhone. Spadaju u pametnije kupovine jer ćete njihovom prodajom uvek biti zadovoljni, barem u pogledu cene. Njihove cene su sasvim drugi standard na tržištu telefona.

4. Otkup Honor telefona

Vrlo traženi telefoni i modeli koji su na tržištu sve prisutniji. Novi korisnici ih često biraju jer su po krarakteristikama u rangu skupljih modela i često opravdaju očekivanja. Najčešće se zamene telefonom iste marke, novijeg modela jer su njihovi korisnici navikli da često očekuju novi model u prodavnicama pa jako brzo zamene trenutni. Ovi telefoni su trenutno veliki deo ponude aktivnih mobilnih operatera pa se u otkupu često nude zaključani za neku od mreža. Ne brinite, to je naš posao. Donosite nam telefonom u bilo kojoj mreži a dekodiranje vršimo mi.

5. Otkup  Xiaomi telefona

Iako noviji na tržištu, telefoni marke Xiaomi, kojeg god modela se jako brzo podignu na vrh liste traženosti. Iako sumnjičav izbor u početku, Xiaomi telefoni su danas jako traženi i njihova vrednost ne opada brzo. Istakli su se kvalitetom izrade, koji se odnosi i na hardver i na softver, što ih je učinilo popularnim u celoj Evropi. Njihov broj korisnika sve više raste i takođe u naše ruke, u otkup, često dolaze zaključani za mrežu nekog od vodećih operatera.

Pored navedenih modela aktivno vršimo otkup i drugih modela polovnih telefona. HTC, Motorola, Lenovo, Alcatel, Sony itd.

Bilo da ste rešili da ostanete verni svojoj marki telefona ili pak zamenite je za neku drugu, otkup telefona je tu za sigurnu, brzu i efikasnu prodaju.

Povezane strane:

Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup telefona

Otkup mobilnih telefona

Otkup telefona u Beogradu

Zašto je otkup mobilnih telefona dobra ideja?

Call Now Button0621639290