Otkup telefona mreže Telenor

Otkup telefona mreže Telenor

Otkup telefona mreže Telenor. Kupovina novog mobilnog telefona je većini investicija. Stoga se često odlučimo da kupimo telefon u sklopu paketa nekog od mobilnih operatera. Telenor mreža se pokazala kao najčešći izbor za sve one koji jure najnovije modele. Kupljeni telefon pre kupovine često ne testiramo, tako da vidimo njegove karakteristike samo online. Često se desi da kupljenim telefonom nismo iz nekog razloga zadovoljni. Pored ovog slučaja dešava se da telefon koristimo neko vreme, on je i dalje pod garancijom ili generalno spada u noviji model, ali nam je drugi telefon zapao za oko.  U tom slučaju trenutni telefon prodajemo kako bismo obezbedili budžet za naredni model.

Kako se prodaje telefon zaključan za Telenor mrežu?

Telefon kupljen kod operatera dolazi zaključan za određenu mrežu. To u praksi znači da se uređaj može koristiti sa SIM karticom samo tog operatera i svaki naredni korisnik bi morao biti deo iste mreže. To znatno umanjuje broj potencijalnih kupaca, pa se korisnici često odlučuju da u nekom od servisa plate dekodiranje pre same prodaje tj. oglašavanja telefona.  U pitanju je usluga koju trenutni vlasnik telefona plaća. Imajući to na umu, pametna odluka je dati telefon u otkup.

Otkup zaključanih telefona za Telenor mrežu

Ukoliko rešite da telefon date u otkup, dekodiranje obavljamo mi, o našem trošku. To znači da je vaše samo da nas kontaktirate sa informacijama o vašem mobilnom telefonu. Ukoliko vaš telefon spada u telefone novije generacije, i dalje postoji potreba za njim na tržištu, a deo je nekog paketa koji plaćate, to ne predstavlja problem.

Otkup mobilnih telefona je najbrži način da prodate svoj zaključani telefon. Ukoliko uz svoj uređaj imate garanciju, originalnu ambalažu i prateću opremu, za njega dobijate daleko višu cenu, na obostrano zadovoljstvo.

Telefon koji ispunjava naše zahteve otkupljujemo odmah, a dobijate novac za njega istog dana. Moguće je dogovoriti i to da mi dođemo po telefon, što vama štedi i vreme i novac. Zar nije jednostavnije uštedeti novac od dekodiranja, oglašavanja i preuzimanja, i usmeriti ga na kupovinu novog uređaja kojim ćete biti zadovoljni?

Konktaktirajte nas na naše brojeve telefona i otkup vašeg telefona zaključanog za Telenog mrežu obavite već danas!

Povezane strane:

Otkup telefona

Otkup telefona mreže A1 – Vip

Otkup telefona MTS mreže

Otkup mobilnih telefona Beograd

Kako prodati korišćen Smart Televizor

Call Now Button0621639290