Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup mobilnih telefona Beograd. Bilo da ste rešili da zamenite svoj telefon jer imate želju za novim ili imate potrebu da zamenite svoj telefon koji već neko vreme koristite, otkup telefona je jako pametno rešenje. Sve je više firmi koje se bave otkupom polovnih mobilnih telefona, pogotovo u Beogradu jer otkup jeste najbrži način da svoj trenutni mobilni telefon zamenite novim.

Ukliko ste poput nas, sigurno volite da pratite trendove i imate noviji telefon, tako i često menjate svoj telefon koji je u dobrom stanju za noviji. Ili pak svojim novim telefonom niste zadovoljni i imate potrebu da promenite model. Otkup mobilnih telefona je pravo rešenje za ove situacije!

Pre prodaje vašeg telefona, preporučujemo da proverite njegovu trenutnu tržišnu vrednost kako biste i sami bili svesni koja je potencijalna cifra koju biste mogli da dobijete. U vrednost koju očekujete se naravno uključuje stanje vašeg telefona kao i sva prateća oprema.

Umesto da se bavite napornom preprodajom preko sumnjivih portala za polovnu robu, nudimo vam da već nakon jednog poziva dobijete ponudu. Na ovaj način vi dobijate svoj novac odmah i spremni ste za dalje investicije i kupovine!

Bilo da imate:

 • Telefon kodiran za određenu mrežu
 • Telefon koji je i dalje pod ugovornom obavezom
 • Nov ili polovan telefon
 • Telefon u garanciji ili van nje

Mi otkupljujemo vaš telefon!

Vaš telefon je u prednosti ukolko:

 • Nije stariji od dve godine
 • U dobrom je stanju
 • Vratili ste ga na fabrička podešavanja
 • Imate prateću opremu i dokumentaciju
 • Imate originalnu ambalažu i račun.

Otkup telefona je pravi izbor za vas!

Što je vaš telefon u boljem stanju to ćete za njega dobiti viši iznos. Pored stanja telefona cenu vašeg uređaja podiže i to ukoliko imate prateću opremu. Pored slušalica i punjača, memorijska kartica kao i originalna ambalaža vam mogu pomoći da vaš telefon dobije na vrednosti.

Ukoliko imate odgovarajuću ambalažu, samim tim na uvid imate i IMEI broj koji predstavlja jedinstvenu identifikaciju. Garantni list i fiskalni račun su takođe prednost u otkupu mobilnih telefona.

Kako da prodate vaš telefon u otkup?

Vrlo jednostavno! Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo na osnovu stanja vašeg telefona , prateće opreme i dokumentcije znati koja je okvirna vrednost koju vam možemo ponuditi. Rešavate prodaju već jednim telefonskim razgovorom. A možete nam poslati i mejl. Javljamo se brzo i obavljamo posao u najkraćem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Šta da očekujete od otkupa telefona?

Telefoni se otkupljuju u vrednosti od 10-20% ispod trenutne tržišne vrednosti uređaja. Ove cifre će vam se svideti jer su znatno više od onih koje ćete dobiti u servisu telefona. Ukoliko je vaš telefon polovan, cena koju vam nudimo je okvirna, jer u velikoj meri zavisi od stanja uređaja. Ukoliko pak imate nov telefon, cena koju vam nudimo je daleko preciznija i dogovor u 99% slučajeva sklapamo odmah. Pozovite nas i uverite se.

Otkup mobilnih telfona je svakako prednost jer:

 • Ne gubite vreme na potencijalne kupce
 • Ne morate da se bavie dekodiranjem telefona – to je naš posao!
 • Novac dobijate odmah!
 • Komunikaciju možemo obaviti i telefonom i mejlom
 • Postoji mogućnost dolaska na vašu adresu
 • U kojoj god da ste mobilnoj mreži, Telenor, MTS ili A1 (bivši Vip) nama vaš telefon odgovara
 • Tu smo za dogovore.

Vršimo otkup raznih modela polovnih telefona. Bilo da želite da prodate svoj iPhone, Sony, Huawei, Nokia, LG, Alcatel, Motorolu, Samung , HTC, Lenovo ili neki drugi telefon, u kojoj god mreži, isplata se vrši odmah u sladu sa tržišnom cenom tj. u zavisnosti od potražnje za vašim telefonom. I naravno zavisi od njegovog stanja.

Otkupili smo veliki broj telefona i došli na mnogo adresa. Iza naš je veliki broj zadovoljnih klijenata i korektno obavljenih transakcija. Uverite se da je otkup mobilnih telefona u Beogradu isplativija i brža opcija od bilo koje druge prodaje.

Pozovite nas odmah kako bismo obavili transakciju i kako biste se uverili u najpovoljniji otkup za mobilni telefon u Beogradu. Za sve druge lokacije tu smo za dogovore! Telefone možete poslati i dobiti isplatu takođe u istom trenutku. Brzo, lako i pouzdano!

Call Now Button0621639290