Otkup telefona u Beogradu

Otkup telefona u Beogradu… Svi koji su prodavali svoj korišćeni telefon, laptop, tablet ili smart televizor znaju koliko vremena se potroši na ovaj proces, pa i nije tajna da je njegovo trajanje u velikom gradu još duže i zahtevnije.

Ukoliko ste u Beogradu verovatno ste tehniku često poručivali online kako bi vam stigla do stana ili kuće sa što manje truda sa vaše strane. Samim tim ste se sigurno našli u situacijii da uređaj koji vam je stigao ne ispunjava sve vaše zahteve ili ste iz bilo kojeg drugog razloga istim nezadovoljni.

Šta može biti razlog nezadovoljstvu uređajem?

 

  • Telefon nije dizajnerski ispunio vaša očekivanja;
  • Smart televizor po dijagonali ne odgovara mestu za koje je namenjen;
  • Tablet nije dovoljno brz da obavi sve što ste mu namenili;
  • Nemate sve odgovarajuće kablove za povezivanje uređaja u vašem domu;
  • Precenili ste prostor i ipak vam je potreban manji uređaj;
  • Predomislili ste se i sad želite drugi model a transakcija je obavljena.

Koji god da je razlog vašem nezadovoljstvu, imate pravo da želite da vaš trenutni uređaj zamenite drugim, gde se kao glavni potencijalni problem javlja budžet.

Otkup telefona u Beogradu je idealno rešenje ukoliko svojim uređajem niste zadovoljni ili vam je za oko zapao neki drugi model. U tom slučaju nas možete kontaktirati, za jako kratko vreme principom „keš u ruke“ i jednostavnim dogovorom upotpuniti budžet.

Na ovaj način ne gubite silno vreme na oglase, pregovaranja sa kupcima i na kurirske službe. Kurirske službe svakodnevno prenose brojne uređaje, ali je glavna razlika u tome da li vaš uređaj prenosi direktno radnja u kojoj ste ga nabavili ili neka od uobičajenih kurirskih službi. Uobičajene kurirske službe ne garantuju da će vam uređaj stići u komadu koliko god ga dobro upakovali i označili paket kao lomljiv.

Ukoliko kontaktirate naš tim, jednostavnim razgovorom postižete dogovor. Mi otkupljujemo sve novije uređaje, bez obzira da li ste npr. telefon nabavili kod nekog od vodećih operatera. Vršimo dekodiranje uređaja, tako da je i taj deo naš posao.

Imajte u vidu da garancija i prateća oprema dižu cenu vašem uređaju, pa je njihovo posedovanje samo plus. Ovo se posebno odnosi i na posedovanje orgnalnog pakovanja.

Pozovite nas kako biste za svoj telefon, tablet, laptop ili smart televizor dobili ponudu.

Оставите коментар

Call Now Button062 / 1639 - 290