I provajderi dižu cene paketa – vreme je da podignete svoj budžet

2 (Demo)

I provajderi dižu cene paketa – vreme je da podignete svoj budžet

I provajderi dižu cene paketa – vreme je da podignete svoj budžet. Sa porastom cena kompletne tehnologije na tržištu, primećujete da su se prilično izmenile cene usluga vodećih provajdera na našim prostorima. Cene paketa su više same po sebi, dok su znatno više ukoliko paket uključuje novi uređaj. Ovo se odnosi na situacije kad kupujete novi smart telefon, tablet, laptop ili slično. Kako bi trebalo da se postavite u ovoj novoj situaciji?

„Telefon za dinar“ odlazi u istoriju

Ukoliko vam uskoro ističe ugovor ili se po prvi put odlučujete za neki od pospejd paketa, primetićete da prethodne opcije na koje smo navikli više ne postoje. Navikli smo na popularne “telefon za dinar“ ponude koje su uključivale telefon koji plaćate za dinar uz neki od aktuelnih paketa. Ovo po običaju nisu bili najjači telefoni u ponudi ali su za prosečnog Android korsnika bili sasvim zadovoljavajući za period trajanja ugovora koji je ili godinu dana ili dve godine.

Sada ova opcija odlazi u istoriju te je najjeftiniji telefon ipak oni koji nešto morate platiti uz mesečnu pretplatu vašeg paketa. Korisnici masovno izražavaju nezadovoljstvo jer je ovo direktan udar na džep i nepromenjeni budžet.

Minimalna razlika u ceni između Adroida i Iphone telefona uz mesečno plaćanje paketa

Spram činjenice da svoj novi uređaj uz obnovljeni ili novi ugovor već plaćate, neretko se trenutno korisici odlučuju za nešto kvalitetnije i skuplje uređaje, kad se njihova cena već na mesečnom nivou malo razlikuje. U slučaju da kupite iPhone, posle isteka ugovora vam ipak ostaje telefon koji i dalje ima solidnu vrednost i možete ga dalje prodati. Naravno, kako su u pitanju nešto kvalitetniji telefoni čiji softver svakako i nakon dve godine korišćenja solidno radi ima adekvatnu podršku, ne morate ga odmah ni zameniti po isteku ugovora. Ovo vam pruža opciju da naredni ugovor produžite bez zamene telefona, što je jeftinija opcija.

Šta raditi u novonastaloj situaciji na tržištu?

Naša glavna preporuka se svodi na prodaju vašeg trenutnog uređaja, kako biste imali dopunu budžeta za novi uređaj. Otkup telefona, optkup tableta, otkup laptop uređaja je u ovoj situaciji idealna opcija, pogotovo ukoliko ste bili u situaciji da uzmete uređaj na period od 12 meseci. Otkup tehnike je u 99% slučajeva na raspolaganju ukoliko imate uređaj koji nije stariji od dve godine. Kako ste ga nabavili od nekog od provajdera, verovatno posedujete originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Sve što dolazi uz vaš korišćeni uređaj, podiže cenu u otkupu, bio to punjač, slušalice ili nešto treće.

Koji je proces kod otkupa telefona u Beogradu?

Prvi korak je da kontaktirate otkup. Naši saradnici će vam u skladu sa uređajem koji imate, tj. njegovom trenutnom tržišnom vrednosti i stanju dati ponudu. Ukoliko sami niste sigurni kolio vaš uređaj vredi,

preporučujemo da se informišete preko aktuelnih portala za prodaju polovnih uređaja. Praksa je da se nudi oko 70% tržišne cene i vaš uređaj ide u dalju prodaju.

Na teritoriji Bepgrada je moguće da dođemo i na adresu i preuzmemo telefon od vas. Jednostavno, brzo uz keš u ruke.

Kontaktirajte nas već danas jer smo jedinstveno rešenje za dopunu bužeta

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Call Now Button0621639290