otkup telefona 5

Tehnika brzo napreduje 

šta da radite sa polovnom?

 

Tehnika brzo napreduje ali teško da kupci sa našim standardom mogu sebi da obezbede nov laptop sa odličnim performasama ili baš onaj najnovili model telefona, jer su cifre za takav uređaj veoma visoke. Još ukoliko opremate dnevnu sobu, sigurno vam se dopada onaj smart TV sa velikom dijagonalom.

Mi imamo predlog kako da upotpunite svoj trenutni budžet i svoj trenutni uređaj prodate u danu. Ukoliko niste svojim uređajem zadovoljni a on je u dobrom stanju, spada u novije modele ili je u garanciji, javite se i prodajte svoj uređaj nama. Vršimo otkup smart televizora, telefona i laptopova. Sve to radimo brzo i pricipom “keš u ruke”.

Pametni telefoni su skupi za naše uslove i verovatno vam je dosadilo to što kad konačno uzmete nov telefon druga verzija izlazi već nekoliko meseci kasnije. Ukoliko svoj tretutni telefon prodate u otkup, budžet za taj najnoviji model je već rešen.

Šta bi sve trebalo da znate pre nego da zamenite telefon za najnoviji?

 

  • Generalno, glavne novine su u estetici – ovo se odnosi na fontove i sam izgled telefona. Veličina i kvalitet ekrana, kvalitet procesora i kamere.
  • Kvalitet slika i bezbednosne funkcije takođe se poboljšavaju.
  • Ako često menjate i kupujete dodatke, poput slušalica ili punjača, možda će vam biti teže doći do istih ukoliko vam uređaj nije najnoviji.
  • Ako telefon ili laptop koristite za poslovne svrhe, možda će biti potrebno da češće nadograđujete uređaj kako biste uvek bili u toku sa svojim operativnim sistemom i kako biste bili sigurni da sve radi bez problema.

Evo par statističkih podataka o brzini napredovanja tehonologije koji će vas sigurno ubediti da napredujete sa njom i zamenite svoj trenutni uređaj:

 

  • Do 2025. godine 38,6 milijardi pametnih uređaja će prikupljati, analizirati i deliti podatke.
  • Tržište usluga web hostinga dostići će 77,8 milijardi dolara 2025.
  • Očekuje se da će 70% našeg ulaganja u tehnologiju ići na cloud rešenja.
  • Očekuje se da će globalno tržište veštačke inteligencije dostići 89,8 milijardi dolara.
  • Internet ima 4,383 miliona korisnika.

 

Sa nama možete poslovati i prodati trenutni uređaj uz totalno poverenje, kao i svi naši prethodni, zadovoljni klijenti. Dakle, bilo da želite da kupite i prodate trenutni mobilni telefon, smart TV, laptop, naš tim vam je uvek na poziv daleko. Dekodiranje vršimo mi a vaše je samo da se javite.

 

Ukoliko je vaš uređaj u dobrom stanju i odgovara našim potrebama, bez muke dobijate keš u ruke!

 

Оставите коментар

Call Now Button062 / 1639 - 290