Otkup kao idealno rešenje za tablet viška

Otkup kao idealno rešenje za tablet viška

Otkup kao idealno rešenje za tablet viška. Imate stari tablet koji više ne koristite? Mi vam možemo pomoći da dobijete odgovarajuću cenu kada želite da prodate i unovčite svoj korišćeni tablet. Kod nas su dobrodošli modeli različitih proizvođača tableta, od Apple-a do Samsung-a. Mi ćemo vam pomoći da prodate tablet za gotovinu, principom keš u ruke, za jedan dan!

 

Zašto baš otkup tableta?

U poslednjih par godina, možda ste zamenili svoje uređaje za najnovije i bolje modele, ali niste sigurni šta da radite sa starim tabletima koji se nalaze po kući. Dešavaju se često i slučajevi da ste tablet dobili na poklon, od drage osobe ili od operatera uz neki od aktuelnih paketa. Jednostavno, imate uređaj viška.

Umesto da ga ostavite u fioci, zašto svom starom tabletu ne biste pronašli novi dom i dali mu drugi život uz vama sigurnu zaradu? I ne samo to, deo tog novca možete uložiti u neki uređaj koji vama zantno više vredi ili u nešto novo što biste koristili.

 

Kako da znate da ste doneli pravu odluku?

Da biste saznali vrednost svog tableta, sve što treba da uradite je da unesete marku i model koristeći Google pretraživač . Sigurno će vam se u pretrazi naći popularni portali za prodaju uređaja, kako novih tako i polovnih. Ova pretraga će vam dati neki okvir i uvid u to koja je trenutna tržišna vrednost vašeg tableta ili bilo kojeg drugog uređaja. To sigurno neće biti cena za koju se on prodaje u radnjama ali će vama svakako biti značajna.

 

Prednosti prodaje tableta kroz otkup

· Ukoliko nas kontaktirate, mi otkupljujemo i modele koji su zaključani za mreže. To znači da sledeći vlasnik neće imati problem ni sa jednom od SIM kartica. Ukoliko uređaj prodajete sami, dekodiranje morate platiti u nekom od servisa koji pruža tu uslugu.

· Sledeća prednost je efikasnost. Mi ne guibimo vreme. Prodaja se obavlja istog dana, i vi novac dobijate odmah prilikom preuzimanja uređaja.

· Ne morate ni da izlazite iz kuće. Na teritoriji Beograda dolazimo čak i na adresu. na vama je samo da nas pozovete a mi smo jako brzo tu, preuzimamo vaš tablet i dajemo vam novac.

Jednostavno, zar ne?

Zapamtite, otkup uređaja je najbrzi način da prodate svoje uređaje. Mi nudimo bolje cene i uslove od konkurencije i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Otkupljujemo zaključane uređaje, a posebno dobre cene nudimo za one uređaje koji su i dalje u garanciji, sa originalnom ambalažom i pratećom opremom.

Kontaktirajte nas!

Call Now Button0621639290