Otkup tehnike

Nama se možete obratiti ukoliko želite da prodate svoj laptop, tablet ili Smart televizor. Bilo da ste u Beogradu ili Srbiji, ukoliko imate uređaj koji odgovara našim kriterijumima isplata se vrši odmah po dolasku na vašu adresu! Otkupljujemo samo novije modele, nove ili polovne, ispravne i neoštećene aparate sa garancijom.

Zašto otkup tehnike?

  • Tehnologija se jako brzo menja i vi iz ličnih ili poslovnih razloga želite da idete u korak sa njom.
  • Možda vam se samo desilo da niste zadovoljni uređajem koji ste skoro kupili?
  • Vaš uređaj više ne zadovoljava potrebe koje imate, a novije je generacije.
  • Niste zadovoljni radom vašeg novog laptop računara koji ste nedavno kupili, a želeli biste ga prodati po povoljnoj ceni.
  • Gejmer ste ili radite laptopom i potreban vam je često najnoviji model, ovo je lakši način da do njega dođete.
  • Idealna opcija za sve koji prate trendove i žele da imaju nove uređaje kako se pojave u radnjama tehnike.
  • Ovo je šansa da brzo i efikasno prodate vaš polovni laptop do tri godine starosti, tablet ili Smart televizor bez oglasa, posrednika, bez čekanja, sistemom „keš u ruke“.

 

Uređaji mogu biti svih platformi, iOS, Windows ili Android i možete prodati uređaje svih proizvođača novijih generacija. Cena zavisi od trenutne potražnje za određenim modelom. Javite nam se i prenesite nam koji uređaj imate, u kojem je stanju i da li je u garanciji.  Na vaš poziv dolazimo odmah i vršimo trenutnu isplatu.

Ukoliko je vaš tablet kupljen kod nekog od operatera (MTS, Telenor, Vip/A1) i te uređaje možete prodati, čak i za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Ne otkupljujemo modele za reciklažu.

Kontaktirajte nas na telefon 062 / 1639 – 290 ili upitom na mejl  [email protected] i za svoj uređaj možete odmah saznati trenutnu cenu tj. koliko vaš uređaj vredi. Ukoliko smo upoznati sa realnim stanjem vašeg uređaja možemo vam jako brzo ponuditi odgovarajuću cenu. Nakon što se sa njom složite mi dolazimo na vašu adresu i novac isplaćujemo odmah!

Kontaktirajte nas u bilo koje vreme, i vikendom. Mi smo prilika da prodate svoj trenutni uređaj i finansirate narednu kupovinu! Jednostavno, lako i brzo. Javite se jer očekujemo vaš poziv, otvoreni smo za pitanja i radujemo se saradnji. Uverite se u naše najbolje cene.

Call Now Button0621639290