Otkup telefona mreže A1 – Vip

Otkup telefona mreže A1 – Vip

Otkup telefona mreže A1 – Vip. Ukoliko ste dugogodišnji korisnik nekog operatera ili ste možda skoro kupili telefon kod određenog operatera, vaš telefon je zaključan za korišćenje samo u toj mreži. Operateri imaju praksu zaključavanja telefona za svoju mrežu čak i u slučajevima da telefon kupujete mimo telefonskog paketa. Čak i telefoni plaćeni u kešu su zaključani.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni vašim uređajem, predomislili ste se oko njega, nije ispunio vaša očekivanja, pronašli ste model koji vam više odgovara – sigurno je da biste želeli da prodate trenutni telefon. Prodaja zaključanog telefona je napornija jer svaki kupac želi telefon koji nije zaključan za određenu mrežu. To znači da je potrebno uraditi dekodiranje telefona, tj. otključavanje telefona pre prodaje. Ovo je uglavnom usluga koju biste platiti nekom od servisa telefona.

Kako je to telefon „zaključan“?

Ukoliko ste kupili telefon kod A1 (Vip) operatera, vaš operater je onemogućio korišćenje SIM kartice nekog drugog operatera. To znači da prilikom prodaje vi morate naglasiti da vaš telefon mogu kupiti samo korisnici A1 tj. Vip mreže, ili morate platiti dekodiranje telefona pre prodaje. Ukoliko ste bili deo nekog paketa i istekla vam je ugovorna obaveza, čak i tad je vaš telefon zaključan za određenu mrežu. Dobra vest je to da ukoliko rešite da telefon date u otkup, dekodiranje višimo mi. Ukoliko nam odgovara vaš uređaj, preuzimanje se vrši odmah, i dobijate novac po dogovoru a otključavanje nije vaša briga.

Mi ćemo otkupiti vaš zaključan telefon i uraditi dekodiranje

Ukoliko je vaš uređaj i dalje tražen na tržištu, mi ćemo sigurno biti zainteresovani da ga otkupimo. Vaše je da nas kontaktirate, telefonom ili mejlom i date informacije o modelu koji biste prodali. Mi ćemo proceniti stanje vašeg telefona, prateće opreme i dokumentacije i ponuditi vam iznos koji će vam sigurno biti odgovarajući. Ukoliko je vaš telefon noviji, ukoliko vam i dalje traje paket, ukoliko je u dobrom stanju i imate čak i ambalažu, otkup vam je najbolje rešenje!

Tu smo za sve A1 tj. Vip zaključane modele telefona.

 

Povezane strane:

Otkup zaključanih telefona

Otkup telefona

Otkup tehnike

Otkup novih i polovnih telefona

Otkup mobilnih telefona Beograd

Pravo je vreme za nov telefon!

Call Now Button0621639290