Otkup novih i polovnih telefona

Otkup novih i polovnih telefona. Ukoliko imate telefon koji vam više nije od koristi, mi smo pravo mesto za vas. Vršimo otkup i novih i plovnih telefona, tako što dajemo najbolju procenu za vrednost vašeg uređaja. Ukoliko vaš telefon odgovara našim potrebama isplata je odmah. Principom „keš u ruke“ vaš nepotreban telefon postaje dodatni novac u budžetu.

Kako da prodam svoj polovni ili nov telefon?

Brzo, jasno i eikasno, pozivom na broj telefona. Ukoliko je vaš telefon novije generacije, i dalje tražen na tržištu, u dobrom stanju a po mogućstvu sa svom pratećom opremom, dokumentacijom i ambalažom, za njega nudimo najvišu moguću cenu. Otkup sa svim dosadašnjim kupcima je bio na obostrano zadovoljstvo. Vaše je samo da pozovete i ponudite telefon a mi ćemo vam odmah dati ponudu. Ukoliko vam ponuda odgovara, mi dolazimo na vašu adresu i dobijate novac.

Zašto da prodam svoj telefon preko otkupa?

  • Brža prodaja – keš u ruke!
  • Prodaja nakon telefonskog razgovora – mi dolazimo na adresu!
  • Ne gubite vreme na oglase i pregovore sa potencijalnim kupcima.
  • Ne plaćate dekodiranje pre prodaje ukoliko je telefon zaključan za operatera. To da li je telefon zaključan ili nije je samo naša briga – prihvatamo telefone svih operatera i dekodiranje vršimo mi.
  • Na cenu telefona utiče traženost na tržištu, stanje i starost telefona kao i posedovanje pratećih elemenata.
  • Dobili ste telefon na poklon i nije vam potreban.
  • Uzeli ste telefon od operatera u sklopu paketa i niste zadovoljni njime a ugovor i dalje traje.
  • Uz paket se dobili još jedan telefon koji vam ničemu ne služi.
  • Volite da pratite trendove i već želite da isprobate najnoviji model svoh omiljenog brenda.
  • Hitna vam je prodaja telefona.

Ukoliko niste siguri da bi vaš polovan ili nov telefon trebalo da prodate upravo nama, slobodno se informišite o njegovoj trenutnoj vrednosti, preko servisa, trenutno aktuelnih oglasa polovnih telefona i slično. Uverite se da je naša ponuda najbolja i najbrža.

Ovo je najčin da svoj telefon prodate u vrednosti 10-20% nižoj od tržišne vrednosti uređaja a da pritom ne gubite vreme i živce. Sve u jednom danu. Ista se cifra nudi i za telefone koji su sim-free i za telefone koji su zaključani za MTS, Telenor, Vip (A1).

Usluge naše procene su besplatne, tako da zaista nemate razlog za čekanje. Vi imate telefon, mi imamo znanje i želju da ga otkupimo. Pozovite nas!

Povezane strane:

Otkup telefona

Otkup mobilnih telefona

Pravo je vreme za nov telefon!

Pravo je vreme za nov telefon!

Za sve one koji ne žele da se bave prodajom – otkup je rešenje

Otkup mobilnih telefona Beograd

 

Call Now Button062 / 1639 - 290