Otkup Android telefona

Otkup Android telefona

Otkup Android telefona. Za Android telefone genealno važi da spadaju u vrlo promenljivu robu. Usled toga i većina aktivnih mobilnih operatera pravi pakete koji vam dozvoljavaju da telefon zamenite potpuno novim uređajem kroz okvirno dve godine.

Pored kupovine preko mobilnih operatera, veliki broj korisnika Android uređaja ih kupuje u kešu. Ukoliko ste poput nas, verovatno volite da imate poslednji model ili jednostavno barem da isprobate sve nove detalje koji su dostupni na najnovijim uređajima. Upravo iz tih razloga je otkup android uređaja pravi odabir za vas.

Zašto da prodam svoj android mobilni telefon u otkup?

Možda ste kupili telefon kojim niste zadovoljni, možda ste trenutnim telefonom zadovoljni ali jednostavno želite najnoviji model. Koja god da je situacija, otkup mobilnih telefona je najblja i najbrža opcija da dođete do novca za svoj uređaj. Vi nas pozovete i ponudite svoj uređaj a u zavisnosti od potražnje za datim modelom i konkretnog stanja uređaja mi vam istog momenta možemo ponuditi keš za njega. U velikom broju slučajeva dolazimo na adresu i transakciju obavljamo odmah.

Kako to otkup vama pomaže?

Ne morate da oglašavate svoj telefon, ne morate da čekate na novac, ne morate da obavljate razgovore sa potencijalnim kupcima, ne morate da se bavite dekodiranjem ukoliko ste telefon kupili od operatera. Dekordiranje obavljamo mi, čak i u slučaju da vam je telefon za vreme otkupa i dalje pod ugovornom obavezom.

Koji se modeli Android telfona najčešće otkupljuju?

Svaki noviji model je i dalje zastupljen na tržištu i može se prodati. Što se tiče marki od Android mobilnih telefona su na ceni najviše Samsung, Nokia, Motorola, Huawei (Honor) i skorašnji Xiaomi. Pored njih se često otkupljuju HTC, LG, Alcatel, Zte i drugi modeli.

Šta se sve gleda pri otkupu android mobilnog telefona?

Mnogo toga je sastavni deo cene za otkup. Ne otkupljujemo telefone za reciklažu, to znači da svaki noviji uređaj može da se otkupi a ukoliko uz njega imate prateće elemente, to vam samo može podići cenu. Podrazumeva se da je telefon u dobrom stanju, a ukoliko imate:

  • Originalnalnu ambalažu
  • Punjače i usb
  • Garantni list
  • Slušalice
  • Sve što ste dobili uz telefon – to vam samo pomaže!

Kontaktirajte nas za sva pitanja i srećna prodaja!

Brzi linkovi:

Otkup telefona

Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup novih i polovnih telefona

Otkup telefona MTS mreže

Otkup telefona mreže A1 – Vip

Otkup telefona mreže Telenor

Call Now Button0621639290