Otkup iPhone mobilnih telefona

Otkup iPhone mobilnih telefona

Otkup iPhone mobilnih telefona. Ukoliko imate iPhone, svesni ste da posedujete kvaltetan uređaj čija cena zaista jako sporo opada. Za iPhone uređaje važi i opšte pravilo da nakon dužeg korišćenja i dalje jako brzo i dobro rade, pa ukoliko ste telefon dobro čuvali i on nema fizička oštećenja, jako lako možete da ga date u otkup.

Kakvi se iPhone telelefoni uglavnom otkljupljuju?

Za Android telefone važe uglavnom drugi standardi u odnosu na iPhone telefone. Uvek je najsigurnija opcija da nas pozovete i pitate za vaš konkretan model uređaja, imajući u vidu da se iPhone uređaji često otkupljuju i novi i polovni. Velika je zainteresovanost i za sim free i za zaključane uređaje. Za njih obično posedovanje prateće opreme takođe bude manje bitno.

Dobro je reći da ukoliko je vaš telefon noviji, ukoliko je u garanciji i uz njega imate prateću opremu (ambalažu, punjač i slično) za njega dobijate znatno višu cifru, što vam je sigurno bitno. Ukoliko je vaš telefon kupljen od strane nekog od operatera i sam tim ste pod ugovornom obavezom ili pak je telefon zaključan za neku od mreža, to takođe ne predstavlja problem prilikom davanja telefona u otkup. Dekodirnje vršimo mi.

Šta utiče na iznos koji dobijate ukoliko date iPhone telefon u otkup?

Na iznos svakog telefona koji se prodaje najviše utiče njegova traženost na tržištu. Ukoliko je trenutna vrednost vašeg uređaja na tržištu i dalje „visoka“, možete očekivati sličnu cifru za njega.

  • Po pravilu se telefoni plaćaju okvirno 70% od tržišne vrednosti i tu opciju klijenti jako rado biraju. Zašto? Ukoliko date telefon u otkup, novac dobijate u kešu, na ruke, istog dana. Nemate proces prodaje, razmene poruka sa potencijalnim klijentima ili možda dekodiranja. Ovo su stvari koje oduzimaju vreme, pritom vam utiču na budžet i smanjuju ga. Sve prateće elemente uključujući preuzimanje uređaja vršimo mi. To vama pravi veliku uštedu.

Otkup mobilnih telefona je najbrži način da obnovite svoj budžet i zamenite trenutni telefon, bilo da ste njime nezadovoljni zbog cene, performansi, budžeta ili dizajna. Vaši razlozi su samo vaši a naše je da transakciju obavimo na obostrano zadovoljstvo.

Pozovite nas!

Povezane stranice:

Otkup telefona

Modeli za otkup mobilnih telefona

Zašto je otkup mobilnih telefona dobra ideja?

Pravo je vreme za nov telefon!

Otkup mobilnih telefona Beograd

Call Now Button0621639290