Otkup iPhone mobilnih telefona

Otkup iPhone mobilnih telefona. Ukoliko imate iPhone, svesni ste da posedujete kvaltetan uređaj čija cena zaista jako sporo opada. Za iPhone uređaje važi i opšte pravilo da nakon dužeg korišćenja i dalje jako brzo i dobro rade, pa ukoliko ste telefon dobro čuvali i on nema fizička oštećenja, jako lako možete da ga date u otkup.

Kakvi se iPhone telelefoni uglavnom otkljupljuju?

Za Android telefone važe uglavnom drugi standardi u odnosu na iPhone telefone. Uvek je najsigurnija opcija da nas pozovete i pitate za vaš konkretan model uređaja, imajući u vidu da se iPhone uređaji često otkupljuju i novi i polovni. Velika je zainteresovanost i za sim free i za zaključane uređaje. Za njih obično posedovanje prateće opreme takođe bude manje bitno.

Dobro je reći da ukoliko je vaš telefon noviji, ukoliko je u garanciji i uz njega imate prateću opremu (ambalažu, punjač i slično) za njega dobijate znatno višu cifru, što vam je sigurno bitno. Ukoliko je vaš telefon kupljen od strane nekog od operatera i sam tim ste pod ugovornom obavezom ili pak je telefon zaključan za neku od mreža, to takođe ne predstavlja problem prilikom davanja telefona u otkup. Dekodirnje vršimo mi.

Šta utiče na iznos koji dobijate ukoliko date iPhone telefon u otkup?

Na iznos svakog telefona koji se prodaje najviše utiče njegova traženost na tržištu. Ukoliko je trenutna vrednost vašeg uređaja na tržištu i dalje „visoka“, možete očekivati sličnu cifru za njega.

  • Po pravilu se telefoni plaćaju okvirno 70% od tržišne vrednosti i tu opciju klijenti jako rado biraju. Zašto? Ukoliko date telefon u otkup, novac dobijate u kešu, na ruke, istog dana. Nemate proces prodaje, razmene poruka sa potencijalnim klijentima ili možda dekodiranja. Ovo su stvari koje oduzimaju vreme, pritom vam utiču na budžet i smanjuju ga. Sve prateće elemente uključujući preuzimanje uređaja vršimo mi. To vama pravi veliku uštedu.

Otkup mobilnih telefona je najbrži način da obnovite svoj budžet i zamenite trenutni telefon, bilo da ste njime nezadovoljni zbog cene, performansi, budžeta ili dizajna. Vaši razlozi su samo vaši a naše je da transakciju obavimo na obostrano zadovoljstvo.

Pozovite nas!

Povezane stranice:

Otkup telefona

Modeli za otkup mobilnih telefona

Zašto je otkup mobilnih telefona dobra ideja?

Pravo je vreme za nov telefon!

Otkup mobilnih telefona Beograd

 

Call Now Button062 / 1639 - 290