Otkup telefona MTS mreže

Otkup telefona MTS mreže

Otkup telefona MTS mreže. Pored otključanih telefona, svakodnevno otkupljujenmo i zaključane telefone za sve mreže, domaće ili strane.  Ukoliko ste uzeli telefon u sklopu paketa ili pak ga kupili bez paketa ali od operatera, vaš telefon je sigurno zaključan za određenu mrežu. Prilikom prodaje ovakvog telefona, vaša je obaveza da pronađete servis koji radi dekodiranje i platite to dekodiranje pre prodaje. Ovo je svakako dodatni trošak za vaš budžet.

Otkup telefona MTS mreže Beograd

Prodaja zaključanih telefona za sve mreže pa i za MTS je daleko brža i lakša ukoliko telefon date u otkup.  U ovom slučaju dekodiranje vašeg telefona vršimo mi, o našem trošku a vi dobijate keš u ruke na dan kad ste rešili da telefon date upravo nama. Ovako je vaš budžet za kupovinu dopunjen odmah, ne morate da pregovarate sa potencijalnim kupcima i transakcija se obavlja u danu, na zadovoljstvo obe strane.

Šta znači „telefon zaključan za MTS mrežu“?

Ukoliko je telefon zaključan za MTS mrežu, znači da je vaš trenutni operater prilikom kupovine uređaja zaključao vaš telefon za SIM kartice samo MTS mreže. To znači da svaki potencijalni kupac vašeg telefona neće moći da koristi telefon ukoliko je njegova SIM kartica nekog drugog operatera. Da li ste znali da čak i nakon isteka ugovora vaš telefon ostaje zaključan za MTS mrežu? U svakom slučaju, pre prodaje ovakvog telefona, dekodiranje se mora uraditi, tj. otključavanje telefona. Svaki potencijalni kupac ima želju da njegov nov telefon bude dostupan za korišćenje u svakoj od mreža.

Mi vršimo otkup zaključanih telefona

Jednostavnim pozivom na naš telefon ili kontaktiranjem putem mejla, ukoliko nama odgovara model telefona koji imate, mi vršimo otkup vašeg uređaja. Ukoliko je vaš telefon nov, ukoliko je u garanciji i imate prateću opremu (punjač, slušalice, ambalažu…) dobićete najbolju moguću cenu u koju je uključeno otključavanje uređaja koje vršimo mi.

Naše je da procenimo stanje telefona, stanje opreme koja dolazi uz telefon, vašu dokumentaciju i principom „keš u ruke“ otkupimo vaš telefon u istom danu.

Novi ili korišćeni, svi telefoni traženi na tržištu su dobrodošli!

Povezane strane:

Otkup telefona

Otkup telefona mreže A1 – Vip

Otkup novih i polovnih telefona

Otkup zaključanih telefona

Otkup mobilnih telefona Beograd

Call Now Button0621639290