Otkup zaključanih telefona

 

Sve češće se odlučujemo na nabavku uređaja u sklopu nekog od aktuelnih paketa vodećih mreža. Na taj način često zamenimo telefon, uvek ga uzimamo nov, telefon bude u garanciji a njegovu cenu i ne osetimo na nivou mesečne pretplate paketa za koji se opredelimo.

Nažalost, odabir telefona nam je sužen pa često se odlučimo da kupimo telefon koji nam ne odgovara u potpunosti. Bilo da smo nezadovoljni njegovim dizajnom ili pak performansama, ostajemo dugo nezadovoljni telefonom za vreme trajanja ugovora.

Često se dešava da je prodaja tog telefona i nakon isteka ugovora problematična.

Zašto je telefon zaključan?

Često pri kupovini uređaja od operatera u sklopu ugovora potpišete da je telefon zaključan za datu mrežu a toga niste ni svesni. To predstavlja problem ukoliko istim niste zadovoljni pa ne želite više da ga koristite, ovo otežava prelazak u drugu mrežu a i samu prodaju. Telefon bude zaključan za mrežu, stvarajući dodatni trošak i obavezu vama kao prodavcu da ga prvo dekodirate a zatim prodate.

Šta raditi sa zaključanim telefonom?

Jednostavno, pozovite nas i dajte telefon u otkup. U tom slučaju ukoliko smo zainteresovani za vaš model telefona isplata je odmah. Keš dobijate na ruke, nema čekanja niti pregovaranja sa potencijalnim kupcima, a dekodiranje vršimo mi. Ovako vi nećete potrošiti dodatan novac na dekodiranje i samim tim vaš budžet za novi telefon neće biti umanjen.

Ukoliko imate noviji telefon koji je u dobrom stanju, velike su šanse da baš takav tražimo. Na iznos koji dobijate pored stanja telefona utiče njegova traženost na tržištu, prateći elementi, garancija, ambalaža, punjač, slušalice i slično. Na iznos ne utiče to što je telefon zaključan. Noviji telefoni su i novije generacije, sa novijim operativnim sistemom i to je najbitnije. Posedovanje što većeg broja elemenata, vašem telefonu znatno podiže cenu.

Otkup zaključanih telefona

Bilo da ste telfon kupili u MTS-u, Telenor-u ili Vip-u (sada A1), to nama ne predstavlja problem. Proizvođač takođe ne menja situaciju, bilo da prodajete Samsung, iPhone, Huawei, LG, Motorolu, Xiaomi itd. mi takav telfon uzimamo ukoliko je na tržistu telfona i dalje tražen.

Proces prodaje zaključanog telefona je jednostavan, vi nas pozovete a ukoliko nama telefon odgovara, mi dolazimo po njega.

Sarađujte sa nama i obezbedite sebi sigurnu prodaju, zadovoljsto brzo obavljene prodaje, i sebi dovoljno novca za kupovinu novog uređaja.

 

Povezane strane:

Otkup telefona

Zašto je otkup mobilnih telefona dobra ideja?

Otkup mobilnih telefona Beograd

Za sve one koji ne žele da se bave prodajom – otkup je rešenje

Modeli za otkup mobilnih telefona

Call Now Button062 / 1639 - 290