otkup telefona 5

Kako prodati korišćen Smart Televizor

Kako prodati korišćen Smart Televizor

Kako prodati korišćen Smart Televizor? Za razliku od manjih uređaja poput mobilnih telefona, prodati smart televizor je teži posao zbog transporta. Ukoliko imate smart televizor novije generacije, velika je šansa da ćete pronaći kupca, ali dostaviti ga u jednom komadu je i vremenski i logistički zahtevno.

Kupili ste smart televizor i iz nekog razloga njime niste zadovoljni. Vaš uređaj je novijeg datuma, često i u garanciji, ali vam ne odgovara njegov softver, ekran, boje itd. U tom slučaju već je velika verovatnoća da gledate noviji model, sa boljim i većim ekranom a potrebno vam je da se „otarasite“ trenutnog smart uređaja uz što manje muke.

Kako biste upotpunili budžet verovatno već razmišljate o prodaji. Tu imate opciju prodaje preko domaćih prodajnih portala, društvenih mreža ili prijatelja. Za koju god od navedenih opcija se odlučili to će sigurno potrajati a vi ćete se susresti sa par napornih detalja.

Zašto je prodaja smart televizora naporan zadatak?

 

Vaš uređaj najpre morate adekvatno slikati i poznavati sve njegove karakteristike. Uz to ćete sigurno izgubiti par dana na postavljanje oglasa. Nakon ovih koraka usledi uporno javljanje potencijalnih i zainteresovanih kupaca. Svima morate odgovarati na poruke i naoružati se strpljenjem jer svi pokušavaju da prilagode kupovinu sopstvenom budžetu spuštajući vam cenu. U tom slučaju se o trošku pošiljke umanji vrednost vaše zarade. Čak i da postignete dogovor sledi najteži deo transakcije. Kako poslati televizor? Ovde uvek rizikujete, koju god kurirsku službu anagažovali. Šansa za oštećenjem uređaja je visoka osim ukoliko ne uložite u zaštitni materijal. Nakon dužeg procesa i dosta truda vi ćete nadoknaditi deo budžeta za kupovinu novog uređaja.

Mora da postoji brži i lakši način prodaje smart televizora!

 

Naravno da postoji. Ukoliko rešite da date vaš smart televizor u otkup novac dobijate momentalno. Zaista je toliko jednostavno. Mi želimo da otkupimo vaš uređaj, pogotovo ukoliko je u garanciji, novije generacije.

Ne otkupljujemo uređaje za reciklažu.

Proces izgleda tako što nas kontaktirate na naš broj telefona ili mejlom i sledi brz i efikasan dogovor. Ukoliko nam uređaj odgovara mi dolazimo po njega a vaša naredna kupovina nije nikad bila bliža!

Povezano:

Otkup telefona

Otkup telefona u Beogradu

Оставите коментар

Call Now Button062 / 1639 - 290