Najbolji izbor za sve koji igraju igrice na telefonu

Najbolji izbor za sve koji igraju igrice na telefonu

Najbolji izbor za sve koji igraju igrice na telefonu. Često se telefon danas koristi kao mali personalni računar. Pored osnovnih funkcija telefona, biraju se, kupuju se i koriste se telefoni čija je glava ideja u izradi bio gejming. Ovo su uglavom telefoni atraktivnog dizajna sa nešto višim performansama, namenjeni zahtevnijim multimedijalnim sadržajima. Često ih prate jača baterija, kvalitetan ekran sa živim bojama kao i visoka brzina izvršavanja zadataka.

Koji je gejmerski telefon trenutno popularan?

Iako su noviji na tržištu, moramo spomenuti brzu ekspanziju Xiaomi telefona. Jureći konkurente, kompanija je jako brzo na tržište izbacila moćne telefone koji spadaju u pristupačnije varijante u odnosu na konkurenciju. U jedan ovakav telefon spada i Xiaomi Black Shark 3.

Zašto Xiaomi Black Shark 3?

  • Ovaj model ima izvanredan ekran telefona. Ukoliko vam kažemo da je njegova rezolucija 2080 x 2440 piksela, jasno vam je da model zadovoljava sve gejmerske potrebe današnjice. Stopa osveženja od 90Hz je sasvim dovoljna i to što je u pitanju nešto niži broj u odnosu na konkurente, ne bi trebalo da vas brine.
  • Svaki eventualni nedostatak ovog telefona nadoknadi činjenica da Xiaomi Black Shark 3 ima brz odgovor na svaki zadatak. Brzinu telefona omugućava RAM memorija od čak 12GB. Iako je gejmerima ova meomorija presudna, nećemo zaobići ni btnu informaciju da je prostor za skladištenje 256GB.
  • Black Shark 3 dolazi u tri dizajnerske varijante, crna, siva i metalik varijanta. Drugim rečima, birte modele sa nazivima Lightning Black, Armor Gray ili Star Silver. Na poleđini telefona je vrlo upadljiv detalj u vidu logoa koji svetli. Svakako atraktivan detalj koji je istovremeno indikator punjenja telefona. U pitanju su led diode koje svetle zeleno, crveno ili plavo.
  • Iako se gejmerski telefoni međusobno ne takmiče kad je u pitanju dobra kamera, Xiaomi Black Shark 3 ni ovde ne razočara. Kamera od 64 MP če vas odmah kupiti. Imajte na umu da postoji još jednoa od 13 MP i senzorom za dubinu od 5 MP.

Svakako vas ovaj telefon neće razočarati, bilo da gakupujete za gejming ili samo ukoliko poput nas pratite trendove i privukao vas je dizan.

 

Оставите коментар

Call Now Button062 / 1639 - 290