Iphone dobija jaku konkurenciju!

otkup-mobilnih-telefona-1024x350

Iphone dobija jaku konkurenciju!

Iphone dobija jaku konkurenciju! Možda niste znali, ali tržište jula dobija jaku konkurenciju za Iphone uređaje. Kompanija Nothing je u Forbes intervjuu najavila jakog sledbenika Iphone telefonima, koji će biti znatno iznad Android tržišta na koje smo navikli.

Nothing kompanija

Kompanija „Nothing“ je britanska tehnološka kompanija koju je osnovao Carl Pei, suosnivač OnePlusa, 2019. godine. Kako je glavni fokus kompanije „Nothing“ na dizajnu i inovacijama, nije ni čudo što je novonajavljeni model Nothing Phone 2 potencijalno jaka konkurencija Iphone uređajima.

Kao relativno nova kompanija, „Nothing“ je privukla pažnju tehnološke industrije zbog Peijevog prethodnog uspeha u OnePlusu i obećanja o inovacijama. Prisetimo se, OnePlus je stekao reputaciju kao proizvođač premium pametnih telefona s moćnim hardverom i prilagođenim softverom. Njihovi uređaji često dolaze s najnovijim Snapdragon procesorima, velikim količinama RAM memorije i brzim punjenjem baterija. Takođe su poznati po svojem OxygenOS korisničkom interfejsu, koji pruža bliski doživljaj čistog Android iskustva uz dodatne prilagođene funkcionalnosti.

Nothing Phone

Jula 2023. stiže nam Nothing Phone (2) o kojem još nemamo dovoljno informacija. Sa twitter naloga Ben Geskina smo saznali sledeće karakteristike:

· Snapdragon 8+ Gen 1 procesor

· 4,700mAh baterije

· 4K 60 fps video

· RAW HDR

Takođe očekujemo dijagonalu ekrana sa 6.7″ OLED Display (1080 x 2412) uz stopu osvežavanja od 120Hz, uz koji dolazi sa 8 i 12 GB memorije kao i 128 i 256 GB prostora za skladištenje podataka.

Kako saznajemo, ovaj telefon će i dalje raditi na Android platformi, što je ujedno i glavni razlog premišljanja potencijalnih kupaca.

Da li da nabavite ovaj ekskluzivni model telefona?

Za sve ljubitelje novih modela telefona, ovaj je sigurno primamljiv. Trenutno ne možemo biti sigurni da li se ovaj model isplati jer tržištu još nije poznat kompletan skup karakteristika koje će imati. Jedno je sigurno, ova kompanija je u žiži javnost i očekuje se da na tržištu u narednim godinama tek briljira, te iako se možda desi da ovaj telefon ne bude među najboljima, očekuje se da će naredni modeli biti jaka konkurencija.

Šta ukoliko želite ovaj telefon?

Čak i da ste skoro nabavili neki noviji model telefona, to vas ne bi trebalo sprečiti da pratite trendove. Danas postoji mnogo opcija da svoj budžet povratite a da ne skupljate telefone koji vam više nisu u upotrebi. Jedan od načina je #otkuptelefona

Otkup telefona u Beogradu je vrlo jednostavan način da nakon jednog telefonskog poziva mi dođemo na vašu adresu i otkupimo telefon od vas. Što je on u boljem stanju, to ćete za svoj model dobiti više novca. Generalno možete očekivati 70% tržišne vrednosti.

Kod nas se obavlja otkup:

· Polovnih telefona

· Novih telefona

Bitno je naglasiti da ne otkupljujemo modele za reciklažu, već radimo na obostranu zaradu i zadovoljstvo. Vaš telefon našim posredovanjem pronalazi nov dom i nastavlja da bude u upotrebi.

Super je, zar ne? Ovako možete uvek pratiti trendove a ne gomilati telefone u kući. Navika otkupljivanja mobilnih telefona ne samo da je isplativa finansijski, već njom utičete na svoju okolinu i podržavate ekološki prihvatljivo ponašanje prema elektronici.

Pozovite nas već danas ili nam pustite email a mi se javljamo u najkraćem roku!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Call Now Button0621639290