Apple Watch 7 polako osvaja tržište

Објави admin

Apple Watch 7 polako osvaja tržište

Apple Watch 7 polako osvaja tržište. Ukoliko ste poput nas ljubitelji dobrih pametnih uređaja, smart watch vam je sigurno na spisku želja. Bilo da već posedujete neki od modela ili razmišljate da isti nabavite, mi smo tu da vam pomognemo da donesete odluku, pa čak i otkupom nekog uređaja koji već posedujete, upotpunite bužet za dobar pametni sat.

Šta je toliko dobro kod Apple Watch 7 modela?

Naši glavni mobilni operateri u svojoj ponudi već nude ovaj uređaj i mi smo već zaintrigirani. Prvo što primetite je veliki ekran. 20% veća površina ekrana nego Series 6 i 50% veća površina ekrana od Series 3 je vidna razlika. Ovaj ekran omogućava daleko veću preglednost svih podataka. Sam ekran je daleko kvalitetnije izrade i ono što je nas najviše oduševilo – NE GASI SE. Ovo znači da nije potrebno pomerati zglob ili da pritisnete dugme kako biste očitali informacije. Ova karakteristika koju je Apple uvrstio u svoju ponudu verovatno najviše znači vozačima.

Još jedna stvar koja se tiče samog dizajna je opcija da odaberete boju sata, za svačiji ukus, dok aluminijumsko kućište ovog puta omogućava daleko bolju izdržljivost uređaja. Ukoliko vam je boja sata bitna, najčešće ćete naići za ove opcije: siva, zelena, plava, srebrna i crvena.

Ukoliko vam sam izgled sata nije najbitnija karakteristika, obradovaće vas vest da je uvedena funkcija brzog punjenja, tako da će vaš sat za manje od 60% biti već u maksimalno operativnom stanju. Potpuno napunjen sat bi trebalo da radi 18h u kontinuitetu, dok je testiranje dostiglo i 24h.

Apple Watch 7 softver

Obradovaće vas i to da smo mi potpuno zadovoljni brzinom sata. Otvaranje aplikacija ide glatko, brzo i bez ikakvih kočenja. Dugme koje se nalazi sa desne strane omogućava prelazak sa jedne aplikacije na drugu.

Dodatna Covid-19 funkcija

Vaš novi pametni sat će vas povremeno obavestiti da je potrebno da operete ruke i koliko dugo je potrebno da to pranje traje. Zaista jako domišljato u ovom periodu.

Sat definitivno nije više samo modni detalj

Apple Watch 7 je vodootporan, otporan na prašinu i pucanje (IPX6). Ima mnoštvo aplikacija koje prate vaše disanje i kretanje, kao i fizičke aktivnosti. Svakako jako pametna stvarčica koju možete uvrstiti u svoju svakodnevnicu ili trening.

Ukoliko smo vas zainteresovali ovom novom Apple ponudom, možda je vreme da baš vi isprobate ovaj pametni sat. Ukoliko već posedujete neki telefon, smart televizor, trotinet ili tehniku, mi vršimo otkup polovnih i novih uređaja, brzo, efikasno, na osnovu poziva i principom „keš u ruke“. Brzo možete doći do keša i obezbediti sebi ovakav uređaj.

Povezane strane:

Nema više čekanja – za praznike kupujete Smart uređaje,

Otkup telefona MTS mreže,

Kako prodati korišćen Smart Televizor

Šta donosi nov iPhone 13?

Otkup novih i polovnih telefona

Tehnika brzo napreduje

Категорије: Otkup mobilnih telefona

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder
Call Now Button062 / 1639 - 290