Šta donosi nov iPhone 13?

Šta donosi nov iPhone 13?

Šta donosi nov iPhone 13? Phone 13 nije u svetu veliki “bum” za Apple-ovu seriju pametnih telefona, ali svakako prati najnovije trendove koji dolaze uz 5G mrežu i nudi bolje trajanje baterije, bolji procesor i unapređeno podešavanje kamere od iPhone-a koji je izašao pre njega. Ako tražite brz i sposoban pametni telefon i nisu vam potrebne dodatne karakteristike skupljeg Pro modela, ovo je najbolji izbor.

Zašto da kupim iPhone 13?

  • Dugo trajanje baterije
  • Odličan dizajn
  • Moćne unutrašnje komponente

Sve na iPhone 13 telefonu je bolje nego ranije dok su neke karakteristike znatno bolje. Kao najbolju karakteristiku izdvajamo trajanje baterije. Raniji iPhone telefoni nisu bili sinonim za dugo trajanje baterije, ali se ovo sa najnovijim modelom zaista menja. Ukoliko ste neko ko sate provodi u video pozivu ili igrajući igrice, učitavajući multimedijalni sadržaj – ovo je model za vas!

Koje su karakteristike iPhone 13 modela?

U ovom modelu, novi A15 Bionic čipset koji je sam po sebi jako moćan, uparen je sa 4 GB RAM-a. Sposoban je da brzo i efikasno pokreće više aplikacija i zadataka. Ovo za vas znači da dobijate daleko brži telefon u odnosu na konkurenciju.

Nova duo kamera za iPhone 13 poboljšava jasnoću slika. I prednja i zadnja kamera su od 12MP.

Ekran je 6,1 inča, sa rezolucijom od 2532 x 1170. Na ovom novom modelu, lako primetite da je ekran bolji od onoga što smo videli na prethodnim „standardnim“ iPhone-ima, što omogućava svetliju sliku nego ikada, a kvalitet slike je izuzetan.

Ukoliko se borite za memoriju, opcije za skladištenje su 128 GB, 256 GB ili 512 GB. U zavisnosti od modela koji birate, tako i cena varira.

Što se tiče izdržljivosti, iPhone 13 serija je otporna na prašinu i vodu sa oznakom IP68, što znači da može da preživi i do šest metara vode u periodu od 30 minuta. Pročitajte o vodootpornosti telefona na linku.

Ukoliko vam se ne dopadaju karakteristike ovog modela, sledeći u nizu je Apple iPhone 14 koji će biti lansiran u Indiji 31. oktobra 2022.

Povezano:

Otkup iPhone mobilnih telefona

Modeli za otkup mobilnih telefona

Otkup novih i polovnih telefona

Tehnika brzo napreduje

Kako prodati korišćen Smart Televizor

Оставите коментар

Call Now Button062 / 1639 - 290