Anketa: 24% iPhone korisnika će kupiti novi iPhone SE3

Anketa: 24% iPhone korisnika će kupiti novi iPhone SE3

 

Anketa: 24% iPhone korisnika će kupiti novi iPhone SE3. iPhone SE3 se lansira ove godine, očekivano u martu. Za kompaniju Apple ovo će biti prvo SE izdanje za dve godine. Sve ankete koje smo pronašli predviđaju slične rezultate. Među trenutnim korisnicima iPhone-a veliki deo namerava da kupi iPhone SE kada Apple lansira ovaj uređaj. Pogledajmo podatke.

 

Rezultati ankete

· 40% anketiranih izjavilo je da bi kupilo iPhone SE 3 2022 ili za sebe ili za nekog drugog. Ovih 40% čine ljudi koji se dele u dve grupe. 24% je reklo da će kupiti iPhone SE3 za sebe. Preostalih 16% je izjavilo da bi kupili telefon kao poklon ili za upotrebu kao sekundarni uređaj.

· Korisnici iPhonea 11 su očigledno zadovoljni svojim uređajem tek je samo 11,5% korisnika nameravalo da se rastane od svog trenutnog telefona kada stigne SE3 u 2022. Ovo je daleko manji procenat uz odnosu na ostale korisnike koji poseduju neki iPhone telefon.

· Razlozi za promenu telefona se razlikuju u zavisnosti od generacije i potreba. Među njima se najviše izdvajaju ulaganje u iPhone SE3 jer se on smatra nadogradnjom starog telefona (25,5%), zatim sledi 5G mogućnost (15,2%), njegova kompaktna forma (11,3%) i retro dugme za početni ekran (6,7% ).

· Procenat od 25,5% je smislen jer veliki deo ovih korisnika je uzelo prethodni SE model u 2020. Sasvim sigurno je izlazak novog modela na tržište pao na datum koji se očekivao – baš kada se završavaju dvogodišnji ugovori.

 

Zaključak

iPhone SE3 u 2022. će biti atraktivna kupovina za sve grupe, posebno zahvaljujući svojoj ceni i blagovremeno očekivanom datumu izlaska. Uređaj ima funkcije kao što je fizičko dugme sa touch ID-om, što pametni telefon čini pristupačnijim za one među nama koji su možda manje tehnološki edukovani ili preferiraju jednostavnije, tradicionalnije metode rada.

Sve velike kompanije predviđaju da će ovo biti uspešno lansiranje za Apple. Sa neverovatnom cenom, premium funkcijama kao što su 5G i verovatno A15 čip, uz veoma jednostavan korisnički interfejs, možemo predvideti da SE3 nadmašuje sve modele iz serije.

 

Kako doći do najnovijeg iPhone modela uz ograničen budžet?

Istraživanja pokazuju da Apple telefoni imaju primamljiv kvalitet koji znatno sporije zahteva zamenu u odnosu na svoje Android pandane, te telefoni i nakon dve godine korišćenja i dalje rade podjednako brzo i zahtevaju samo povremena ulaganja u potrošnu robu poput punjača i slušalica.

Upravo iz ovih razloga se iPhone korisnici odluče da zamene svoj uređaj iz puke radoznalosti ili iz želje da prate trendove, ne iz potrebe. Opcija da na vreme prodate svoj trenutni uređaj vam omogućava da obezbedite budžet za naredni.

 

Prodajte svoje smart uređaje uz korišćenje otkupa i sigurno ćete sebi obezbediti nove kupovine!

Call Now Button0621639290