Koja pitanja se postavljaju za otkup telefona

Koja pitanja se postavljaju za otkup telefona

 

Koja pitanja se postavljaju za otkup telefona? Otkup, ukoliko smo uspeli da ostvarimo želju za transakcijom može se obaviti istog dana. Princip „keš u ruke“ je nama svakodnevnica, ali, da li znate koja su to pitanja na koja bi trebalo da imate odgovor, ukoliko se javite za procenu vašeg uređaja?

Ovo su proces i pitanja koja vas očekuju:

 

· Pitaćemo vas o stanju vašeg telefona

· Recite nam koliko je star, gde ste ga kupili, kad i pod kojim uslovima

· Budite iskreni ukoliko je uređaj servisiran

· Da li je telefon imao nekih problema u radu

· Da li poseduje dodatnu opremu

U ovom razgovoru vas molimo da budete iskreni kako bismo vam uzvratili istom merom. Uzvraćamo ozbiljnost i profesionalnost usled ukazanog poverenja, a na obostrano zadovoljstvo računamo.

U zavisnosti od samog stanja vašeg telefona, nivoa očuvanosti, naš tim zadužen za Otkup telefona će vam ponuditi najbolju tržišnu cenu, a vaše je samo da se prepustite profesionalcima i prihvatite ponudu. Imajte u vidu da se telefoni otkuplju sa idejom dalje prodaje, te su poželjniji novii telefoni, u što boljem stanju, sa pratećom opremom.

Koji se telefoni daju u otkup?

 

Vršimo otkup gotovo svih novih mobilnih telefona, bez ograničenja modela u okviru pojedinih marki. Kod nas se otkupljuju sve vodeće marke na tržištu. Huawei, iPhone, Samsung, HTC, Motorola, Honor, Lg….Zainteresovani smo za mobilne telefone svih platformi, odnosno operativnih sistema koji podrazumevaju Android, iOS ili Windows. Kod nas se mogu otkupiti i zaključani telefoni kao i telefoni kupljeni od operatera.

Zašto menjamo mobilne telefone?

 

Telefon je jedna od naprava koja se svakodnevno koristi, bez njega ne možemo da zamisilmo svakodnevno funkcionisanje. Postali smo u velikoj zavisni o njegovim funkcijama jer istinski olakšavaju život. Telefon nije više samo sredstvo komunikacije, već i rada, navigacije, zabave i slično. Nije ni čuno što nam je često neophodan noviji model, koji radi brzo, precizno i pouzdano. Rešenje je jednostavno.

Otkup telefona vršimo dugi niz godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenataradimo na obostrano zadovoljstvo te su nam na umu uvek ponovna saradnja i ponovna komunikacija. Sarađujemo tako da budete zadovoljni jer smo svesni da nije lako prodati telefon, nabaviti novi, obezbediti bužet i slično.

Ukoliko niste sigurni koliko vaš telefon trenutno vredi, za vas je obezbeđena i besplatna procena a na teritoriji Beograda dolazimo i na adresu. Kontaktirajte nas na broj telefona ili mejlom.

Call Now Button0621639290