Telefon na preklop za nove generacije

Telefon na preklop za nove generacije

Telefon na preklop za nove generacije. Iako su starijim generacijama telefoni na preklop vrlo poznata kategorija, i novije generacije mogu da iskuse ovu tehnologiju, iako na totalno inovativan način.

Ukoliko ste fanovi ove tehnologije, prestavljamo vam Samsungov telefon, Samsung Galaxy Z Fold 3 koji se raskpapanjem može transformisati i u veći model, zadovoljavajući široke mase koje imaju potrebu za tabletom. Iako smo na osnovu modela Samsung Galaxy Flip 3 videli mogućnost preklapanja tj. dobijanje manjeg uređaja, Z Fold 3 je totalna suprotnost.

Samsung Galaxy Z Fold 3 telefon

je verovatno prvenac u nizu telefona koji će se proizvoditi i koristiti u godinama koje su pred nama. Iako je Samsung sam po sebi predvodnik na tržištu android uređaja, ovim modelom se ističe i kad je u pitanju dizajn.

Godinama unazad svaki model za koji se odlučimo uglavnom ima veći veći ekran. Upravo iz tih razloga je Samsung napravio model čiji ekran u sekundi postaje duplo veći i predstavlja tablet.

Ovaj detalj je posebno primamljiv svima koji vole preko telefona da gledaju filmove, igraju igrice i slično. U poslednje vreme kad svi više vremena provodimo ispred ekrana, u stalnim video pozivima, ovakav model može biti savršena investicija.

Samsung Galaxy Z Fold 3

poseduje Dynamic AMOLED 2X ekran, čija responzivnost zadovoljava potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Veliki ekran istovremeno vam mogućava da radite više stvari u jednom momentu. Takozvani multitaksing je osnova svakodnevnice i fantastična stvar kod ovog inovativnog modela. Korišćenje više aplikacija istovremeno ili prikaz više njehovih delova istovremeno samo su neke od prednosti Samsunga.

12 GB RAM-a i 256 GB skladištenog prostora vam govore da je u pitanju zaista jak model koji pored fantastičnog dizajna može da ponudi i izvanredne funkcije, brzinu i sigurnost.

Još jedan detalj je to da ovaj telefon dolazi sa čak 5 kamera!

Od tih 5 kamera, čak su tri kamere po 12 MP. Ovo je apsolutni raj za sve kojima je kmera broj jedan karakteristika pri donošenju odluke.

Svakako je Samsung dobar izbor za sve android korisnike i verujemo da će vam se ovaj model zaista svideti!

Call Now Button0621639290