Koliko često zamenimo mobilni telefon

Koliko često zamenimo mobilni telefon

Koliko često zamenimo mobilni telefon? Kao sastavni deo našeg života u 21. veku, telefon je neizostavni detalj koji nosimo sa sobom. Bio on statusni simbol, dizajnerski momenat ili funksionalna naprava, svi imamo barem jedan smart uređaj kojim smo povezani sa ljudima. Koliko često se i iz kojih razloga menjamo telefon?

 

Glavni razlozi da promenu telefona

1. Istekao nam je ugovor kod našeg mobilnog operatera

Najčešće trajanje ugovora, za koje se većina odluči je period od 24 meseca ili dve godine. Ovo je okvirno i period u kojem Android telefoni imaju najbolje performanse. Po isteku ugovora, većina nas uz obnovu uzme i novi uređaj, kako bi imao uz sebe telefon sa novijim hardverskim i softverskim opcijama. Potreba se javlja pre svega zbog brzine rada telefona, koja se neminovno u periodu trajanja ugovora uspori. Novim telefonom možemo biti zadovoljni ili ne, ali svakako radi bolje nego onaj koji smo imali. U ovo kategoriji se posebno izdvajaju Apple uređaji koji se ističu osobinom da i nakon dve godine rade podjednako brzo.

2. Imamo želju za najnovijim modelima

Oni koji su u mogućnosti da finansijski pariraju tržištu, često prate nove modele koji se na istom pojavljuju. Mi u potpunosti razumemo ove razloge, jer su noviji telefoni uglavnom i najbolji u trenutnoj ponudi. Oni imaju moderan dizajn, jako dobar procesor, memoriju, kameru i slično. U ovom smislu telefon koji koristimo ima visoke funkcionalnosti, kao i izgled kojem se zavidi. U želji da stalno imamo najnoviji model prethodni telefon biva zapostavljen ili jednostavno nama bude višak. Taj, iako ne star model, uglavnom prodajemo. Davanjem telefona u otkup rešavate problem gubljenja vremena, pregovora, oglašavanja, kao i slanja kurirskim službama. Servisi koji rade otkup smart telefona uglavnom prihvataju telefone koji su noviji, i dalje traženi i ono najbitnije – telefone svih operatera i svih operativnih sistema.

3. Kupili smo nov telefon ali on nije opravdao naša očekivanja

Ovo nije tako redak slučaj. Nekad nas je inercija naterala da damo novac na nov model koji nam je zapao za oko, ali telefon prosto ne odgovara našim potrebama. Dešava se da sa telefonom baš sve bude u redu, ali softverski update za aplikaciju koja nam je najbitnija prosto ne postoji. Bezbroj je razloga da ovakav telefon prodate tj. zamenite za novac i sebi obezbedite baš onaj koji će opravdati trošak. Prilikom odabira telefona, potrebe se razlikuju. To mogu biti posebni programi u kojima radite, najnovije mape, neka društvena mreža ili samo neka aplikacija za komunikaciju. Svakako na to imate pravo, te zamenite neodgovarajući smart telefon nekim drugim.

Mi otkupljujemo sve uređaje novijih generacija a na vama je da nas samo konktakirate i dobijete besplatnu procenu vašeg uređaja. Nudimo okvirno 70% iznosa tržišne vrednosti, na koju utiču faktori poput stanja telefona, prateće opreme, garancije i slično. Otkupljujemo i telefone koji su pod ugovornom obavezom i dekodiranje istih obavlamo sami.

Sve na jednom mestu i keš u ruke istog dana. Na teritoriji Beograda dolazimo na adresu. Pozovite nas!

Call Now Button0621639290