Novi telefoni i novi trendovi

Novi telefoni i novi trendovi

 

Novi telefoni i novi trendovi. Pratimo tržište i prenosimo vam sve novosti! Zavirite u mobilni svet i saznajte prvo koji su to novi telefoni u ponudi i koji su novi trendovi. Ipak, ko ne voli da ima najbolji mogući telefon i najnovije opcije koje on pruža? Uz otkup telefona, to je uvek moguće. Prodate jedan, nabavite drugi, jednostavno i brzo!

Novi telefoni za gejmere u Srbiji by POCO

 

M4 Pro, X4 Pro i F4 GT su novi modeli predstavljeni u Beogradu, u Matinee Cafe and Wine Baru.

POCO X4 Pro 5G sa 6,67″ ekranom je jedan od bržih telefona koji ćete imati priliku da koristite. Sve radnje se obavljaju u deliću sekunde i zaboravite na čekanje! Žive boje sa SGS sertifikatom za negu očiju učinile su gledanje u ekran daleko prijatnijim iskustvom. Ističe se po tome što je tu i kamera od 8MP i mikro kamera od 2MP na zadnjoj strani, dok se kamera od 16MP nalazi na prednjoj strani. 8 GB RAM-a, 695 5G procesor i baterija od čak 5.000 mAh koja se do kraja puni za 41 minut ističu ovaj model po svim karakteristikama. Sa jako sličnim karakteristikama su predstavljena i druga dva modela, a ovo je ukratko…

Pored ovog modela tu su i:

 

· POCO M4 Pro koji takođe ima trostruku kameru ali se ovaj model puni za fantastičnih 10 minuta! Retko viđamo mogućnost da se skladište može proširiti do 1TB.

· POCO F4 GT kao pravi gejming telefon sa dodatnim tasterima, koji posebnom tehnologijom uspeva da snizi visoke temperature pri igranju igrica. Sa 4nm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, osmojezgarnim procesorom koji radi na 3,0 GHz, ovo je raj za one koji provode sate igrajući igrice. Pravo uživanje.

Ako niste gejmeri a pratite trendove za vas su tu Sony Xperia, Samsung…

 

Pored ovih telefona tu i je i je Sony Xperia 1 IV i očekuje se da će Xperia 1 IV stići sa 4K OLED ekranom dijagonale 6,5“. Redmi Note 12 i Redmi Note 12 Pro će takođe biti predstavljeni u maju. OnePlus Nord 2T/OnePlus Nord 3, Samsung Galaxy A13 5G, Samsung Galaxy A04s, samo su neki od novijih telelfona na koje i dalje čekamo.

Svaki od navedenih modela će vam sigurno privući pažnju i dizajnom i funkcionalnostima.

Sada je pravi trenutak da iskoristite opciju otkupa telefona i da svoj telefon zamenite za novac. Mi smo jedinstveni način da u startu imate deo budžeta i uvek posedujete najnovije modele telfona. Pozovite nas!

Call Now Button0621639290