Uložite u nov iPhone a stari prodajte nama

Uložite u nov iPhone a stari prodajte nama

Uložite u nov iPhone a stari prodajte nama. Apple nas svake godine iznenadi i oduševi novim iPhone modelom, pa svaki koji izađe na tržište bude vrlo primamljiv. Često ih i unaprede u velikoj meri, pa su i stariji i noviji modeli prilično traženi.

 

Šta da radite sa polovnim iPhone telefonom?

Kupovina novog iPhone uređaja više nije stvar lošeg prethodnog telefona. Apple se na tržištu zaista dobro pokazao, te iPhone telefon može služiti godinama bez ikakvih bagova, usporenog rada i slično. Ovo je jako kvalitetan telefon koji iako polovan može vam prilično značiti u prodaji. A i ovo je razlog više da nabavite najnoviji model. Star i dalje dovoljno vredi da možete na njemu zaraditi, dok je nov neosporivo pametna i uzbudljiva investicija.

Ukoliko je vaš trenuti iPhone uređaj funkcionalan, unovčite ga! Otkupljujemo telefone kupljene kod svih operatera. Čak i pod ugovornom obavezom.

 

Glavno pitanje prilikom prodaje iPhone uređaja – iCloud!

Mi otkupljujemo i telefone sa zaključanim iCloud-om i sa povezanim nalogom. Šta je to? iCloud je platforma za adekvatnu sinhronizaciju mobilnog telefona i operativnog sistema. Ukoliko je telefon zaključan, to je naš problem, ali imajte uvid u to da ta stavka utiče na cenu. Ukoliko Vaš iPhone mobilni telefon ima pristup za iCloud, to je samo vaša korist, jer smo za takav uređaj jako zainteresovani i nudimo najbolu otkupnu cenu.

 

Za koje iPhone uređaje se dobijaju najbolje cene?

Ako govorimo o ceni, važe isti uslovi kao i za Android uređaje. Što je vaš model traženiji na tržištu to za njega dobijate višu cifru. Online lako možete saznati da li se vaš telefon i dalje vrti po oglasima, po kojoj ceni i koliko je tražen, bilo da govorimo o zvaničnim informacijama, ili realnim u stvarnoj prodaji. Ukoliko imate telefon koji je mlađi od dve godine, budite sigurni da je i dalje tražen.

 

U korist vam ide i samo stanje telefona. Što je telefon u boljem stanju, logično ćete dobiti kao ponudu višu cifru.

Oprema koja uz telefon dolazi je takođe od vrednosti. Ukoliko je vaš uređaj i dalje pod garancijom i Vi imate garantni list, ovo podiže cenu vašeg iPhone-a. Uz to sva prateća oprema poput punjača, ambalaže i kablova se računa.

Naše otkupne cene su najpovoljnije u šta ćete se odmah uveriti. Kontktirajte nas i upotpunite svoj budžet prodajom telefona u otkup, principom „keš u ruke“. Tako je, ukoliko smo zaiteresovani za vaš telefon, novac dobijate odmah. U zavisnosti od lokacije, možemo se dogovoriti za preuzimanje i kod vas. Prodajte svoj iPhone bez oglašavanja, slanja i gubljenja vremena!

 

Call Now Button0621639290