Zašto otkup korišćenih uređaja postaje trend?

Zašto otkup korišćenih uređaja postaje trend?

Zašto otkup korišćenih uređaja postaje trend? Na spisku svih uređaja koje koristite, mali, smart uređaju su vam postali sastavni deo života. Gotovo više ne možemo zamisliti svakodnevnicu bez telefona. Većina telefon nosi sa sobom i u kupatilo, koristi kao navigaciju, za komunikaciju sa najdražima, za posao…ali je ujedno telefon i najpotrošniji uređaj u našem životu.

Bilo da pričamo o telefonu, smart televizoru ili laptopu, složićete se da u 21. veku život bez ovih uređaja je znatno teži. Upravo te olakšice koje dolaze uz korišćenje ovih malih i korisnih naprava čine da skoro svi gomilamo stare telefone po kući. A često se dešava da telefon bude svrstan u brzu modu i predstavljen kao akcesoar i samim tim je i brzo zamenljiv.

Moramo priznati, čak i da ne spadate u ovu grupu potrošaća, i da čuvate vaše uređaje izvlačeći iz njih najviše moguće, vaš telefon nažalost neće trajati zauvek. Na kraju ćete morati da ga zamenite ili nadogradite za noviji model sa nekim naprednijim karakteristikama i boljom memorijom, kamerom, izradom. Ali šta ćete raditi sa vašim starim modelom? Srećom, opcije postoje.

 

Otkup mobilnih telefona, laptopova i smart uređaja je jedinstve rešenje

1. Prednosti su mogobrojne, ali moramo naglasiti da prodajom vaših nekorišćenih uređaja pre svega ne gomilate ništa u svom domu što ako brzo postaje neupotrebiv otpad.

2. Uz to, otkupom možete zaraditi. Ko još ne voli dopunu budžeta?

3. Pozitivno utičete na okolinu, time što uređaju pružite nov život i neko nastavlja da ga koristi.

Ukoliko ste nekad samostalno pokušali da prodate nešto od tehnike znate da je u pitanju mukotrpan proces. Bilo da se totalno razumete u konkretan uređaj ili ne, neosporivo je to da će vam se potencijalni kupci javljati sa pitanjima o specifikaciji i detaljima. Uz to, u samom startu je na vama zadatak da obezbedite sve informacije o uređaju. Što bolje fotografije, odgovaranje na poruke, pregovaranja o cenu i na kraju dekodiranje uređaja i slanje kurirskim službama.

 

Sve ove korake preskačete kontaktiranjem otkupa.

Bitno je da naglasimo da otkup smart uređaja, telefona, električnih trotineta i slično uglavnom ne radi sa modelima koji su za reciklažu. Ovo znači da vaš uređaj posle mogućeg servisiranja ide u dalju prodaju sa ciljem da sve strane imaju dobitak. To znači da se u otkup prodaju uređaji koji su i dalje traženi na tržištu, koji se mogu ponovo prodati i koristiti. Vaš uređaj tako dobija novog vlasnika, nov život, koristi se i dalje a vi iz cele transakcije izlazite sa dopunjenim budžetom za naredni uređaj.

Proces je jednostavan, zar ne? Pozovite nas na telefon ili nam pošaljite mejl, a mi dolazimo na vašu adresu (na teritoriji Beograda) i plaćamo vam uređaj na licu mesta.

 

Call Now Button0621639290