Smart uređaji koje ste dobili za praznike su najbolji mogući pokloni

Smart uređaji koje ste dobili za praznike su najbolji mogući pokloni

Smart uređaji koje ste dobili za praznike su najbolji mogući pokloni. Smart uređaji su sa pravom jako pametni pokloni. Vrlo su korisni i spadaju u vredne i lepe poklone kojima sigurno nalazite mesto u svakodnevnici. Bilo da ste na poklon dobili novi pametni telefon, pametni sat, trotinet, televizor, laptop ili nešto drugo, ovaj uređaj vam je sigurno jako drag. Postavlja se samo jedno pitanje, šta da radite sa svojim postojećim npr.telefonom, pogotovo ukoliko je noviji, i dalje pod garancijom ili možda ugovorom?

Otkup smart uređaja je rešenje!

Ukoliko ste na teritoriji Beograda, a i šire, sve što je potrebno da uradite je da nas pozovete. Otkup uređaja je najbrži način da prodate svoj telefon, sat, televizor i slično.

Zašto biste svoj uređaj prodali preko otkupa?

Razloga je više a sa vama sada delimo samo najbitnije.
• Otkup vam omgućava jako brz proces i princip „keš u ruke“. Ovo znači da vi ne gubite vreme na oglašavanje vašeg uređaja preko poznatih portala za polovne uređaje. Ovaj korak vam prvenstveno štedi vreme jer eliminiše to da morate sami da uslikate, okačite uređaj i kontktirate sa potencijalnim kupcima.

• Ukoliko koristite otkup uređaja, eliminišete i mogućnost prevare. Na samo prvi razgovor možete dobiti informaciju koja je trenutna tržišna vrednost vašeg polovnog uređaja i ukoliko postignemo dogovor, mi sami dolazimo na adresu, uzimamo vaš uređaj a vi dobijate novac.

• Još jedna velika prednost je to što ukoliko je vaš uređaj pod ugovornom obavezom, to ne menja situaciju. Mi otkupljujemo i uređaje koji su još pod grancijom i ugovorom i vršimo DEKODIRANJE. Da li ste znali da je vaš uređaj kupljen kod operatera zaključan za korišćenje baš u mreži opertera? Ukoliko sami prodajete uređaj, vaša je obaveza da ga u servisu dekodirate kako bi on odgovarao svakom potencijalnom kupcu. Ukoliko uređaj prodajete preko otkupa, ovo je naša obaveza.

Koji su uređaji traženiji?

Ukoliko je vaš uređaj novijeg datuma, ukoliko je još u garanciji i ukoliko uz njega posedujete svu prateću opremu, šansa je da je njegova tržišna vrednost viša, tako da ćete za njega dobiti višu cifru. Mi otkupljujemo baš takve uređaje i na obostrano zadovoljstvo obavljamo transakciju.
Kontaktirajte nas već danas i rešite se dupliranih uređaja odmah. Obnovite svoj budžet i uživajte u poklonima koje ste dobili za praznike, na pravi način.

Otkup smart uređaja je tu za vas!

Povezane strane:

Nema više čekanja – za praznike kupujete Smart uređaje

Najbolji izbor za sve koji igraju igrice na telefonu

Otkup telefona u Beogradu

Modeli za otkup mobilnih telefona

Kako prodati korišćen Smart Televizor

 

Zaštitite svoja prava!

Zaštita potrošača.

U pojedinim slučajevima, čak i kada se čini da ste sve uradili kako treba, može doći do nesuglasica i problema sa prodavcem. Možda prodvac odbija da vrati moac ili zameni uređaj ili tvrdi da ste napravili veću štetu nego što je realno stanje. Pokušajte da se dogovorite i rešite nesporazum mirnim putem.

Detaljno prođite kroz ceo ugovor ili pitajte advokata za pravni savet. Potražite renomiranu advokatsku kancelariju u svom gradu i profesionalce iz oblasti zaštite potrošača (advokat Novi Sad, Beograd…) koji će vam pomoći da zaštitite svoja  prava.

 

Call Now Button0621639290