Da li ste već videli novi Huawei P50 Pocket?

Da li ste već videli novi Huawei P50 Pocket?

Da li ste već videli novi Huawei P50 Pocket? Sigurno vam je zapao za oko ukoliko ste ga videli, ali telefon na preklop koji izgleda fantastično i parira svim uređajima svoje generacije je definitivno Huawei P50 Pocket.

 

Šta nudi ovaj uzbudljiv model?

Prvo što primetite ovaj prelep dizajn. Sedefasta boja sa teksturom ne može da se ne primeti. Telefon koji u vašem džepu uzma znatno manje mesta a pritom ne gubite na veličini ekrana je definitivno plus! Aluminijumski ram i zaštitno staklo sa obe strane telefona vam garantuje da ćete nabaviti kvalitetan uređaj.

Iako je telefon na preklop, očekuje vas veliki, OLED ekran dijagonale 6,9 inča, sa osvežavanjem od 120HZ. Uz to ovaj telefon ima 8GB RAM memorije, 256 GB memorijskog prostora i procesor QUALCOM SNAPDRAGON 888 4G koji će vam godinama služiti bez ikakvih problema. Obradovaće vas i to da zlatna vezija telefona ima RAM od čak 12GB i 512GB prostora za skladištenje podataka.

 

Telefon ima tri kamere i blic! Kod telefona na preklop obično ove karakteristike ne zablistaju, ali vas ove kamere neće razočarati.

· 40MP

· 13MP

· 32MP

Nivo detalja i obrada fotofrafija će vas oduševiti, jer su fotografije u svim uslovima uslikane ovim telefonom zaista prelepe. Što se tiče video snimka, Huawei je napravio iskorak. Iako ovaj telefon nema optičku stabilizaciju, ovo nećete primetiti. Softver je napravio mogućnost da se ovaj nedostatak premosti, te i slike i video snimci imaju tople boje i kristalno jasne detalje.

 

Detalj koji će vas oduševiti

Kako ovaj telefon važi za jedan od lepših, nije ni čudo što ima opciju koja brine o vašoj lepoti. Ovaj telefon ima “The Sunscreen Detection feature” što omogućava telefonu da proveri da li ste lice adekvatno zaštitili SFP-om.

Telefoni na preklop su veliki plus za sve vas koji volite da slikate selfi. Telefon na preklop vam omogućava da selfie napravite zadnjom kamerom.

Huawei P50 Pocket se na tržištu pojavio kao model koji odiše elegancijom, te njegova 3D tekstura je svojevrsna umetnost koju nosite sa sobom. Zlatni model, kreacija dizajnera Iris Van Herpena je predstavljena kao spoj organskog izgleda i najnovije tehnologije.

Ako vas je ovaj telefon oduševio isto koliko i nas, možete prodati svoj tretnutni telefon u otkup i obezbedite budžet za ovaj nov, besprekoran i prelep uređaj.

 

Call Now Button0621639290