Otkup telefona renomiranih brendova

Otkup telefona renomiranih brendova

Otkup telefona renomiranih brendova. Imate telfon viška? Mi smo prava adresa. Dugi niz godina se bavimo otkupom mobilnih telefona na teritoriji Beograda i šire. Svi renomirani brendovi telefona su kod nas dobrodošli i radujemo se saradnji na obostrano zadovoljstvo.

 

Koje su prednosti prodaje telefona u otkup?

Najrealnija i najbolja isplata u kešu, odmah! Mi smo jednostavan način da se rešite uređaja koji vam je višak, koji stoji u vašoj kući i skuplja prašinu. Zašto ga ne biste „pretočili“ u novac kojim možete sebi da obezbedite telefon najnovije generacije?

 

Za otkup telefona se najčešće odlučuju oni koji:

· Žele da imaju najnovije modele telefona čim se pojave u radnjama. Oni svoj trenutni telefon lako kod nas zamene za novac i dopune bužet za najnoviji model.

· Svi koji su telefone dobili na poklon, uz paket, od drage osobe i slično. Telefon viška lako postaje novac!

 

Šta sve otkupljujemo i šta možete da očekujete od nas

1. Otkupljujemo sve renomirane brendove telefona! Bilo da imate iPhone telefon ili neki Android model, ukoliko je vaš telefon novijeg datuma i i dalje je tražen na tržištu, mi ga sigurno otkupljujemo. Apple Samsung, Huawei, Xiaomi i svi ostali brendovi renomiranih proizvođača su kod nas dobrodošli. Za iPhone uređaje važi da su jako cenjeni i nakon duže upotrebe, te je za njih traženost na tržištu uvek visoka. Otkupljujemo sve modele od iPhone 6s do iPhone 13 Pro Max itd.

2. Procena i vrednost su uslovljeni stanjem uređaja. Ovo je posebno lepa vest za sve vas koji čuvate uređaje. Konačno vam se to baš isplatilo! Uređaji koji su u dobrom stanju se prodaju za daleko viši iznos.

3. U Beogradu otkup polovnih telefona obavljamo lično. Ukoliko niste iz Beograda procenu možemo obavitii putem telefona ili mejla. Kontaktirajte nas na 062 / 1639 – 290 ili [email protected] za više informacija!

4. Na teritoriji Beograda dolazimo na adresu. To znači da možete da prodate svoj telefon „iz fotelje“. Ne morate da komuncirate sa potencijalnim kupcima, šaljete kurirskim službama i slično.

Koji su uslovi koje je potrebno ispuniti?

Možemo reći da smo uspešno otkupili veliki broj novih i polovnih, aktuelnih modela novije generacije, sa ili bez garancije, u ispravnom stanju, bez softverskih i hardverskih nedostataka. Vama je bitno da znate da se kod nas mogu prodati i telefoni koji su zaključani za mreže operatera, jer dekodiranje radimo mi, ukoliko iz bilo kojeg razloga vi to niste mogli da završite sami. Ukoliko je vaš telefon i dalje pod ugovornom obavezom kod nekog od operatera, ni to nije problem.

 

Nemojte zaboraviti da se bavimo i otkupom smart televizora, laptopova, tableta, električnih trotineta.

Čekamo vas!

Call Now Button0621639290