Xiaomi Pad 5 – tablet za sve vaše potrebe!

Xiaomi Pad 5 – tablet za sve vaše potrebe!

Xiaomi Pad 5 – tablet za sve vaše potrebe! Strani portali su za Xioami Pad 5 rekli da je pametna kopija iPad uređaja i mi ne bismo mogli više da se složimo. Ovo je naravno veliki kompliment celoj Xiaomi ekipi jer su na tržište izašli uređajem koji po svim karakteristikama i dizajnom parira i najboljim svetskim proizvođačima.

Kako se Xiaomi Pad 5 probio na tržištu?

Kad je prošle godine izašao, ceo svet se oduševio jako brzo. Razlog ovom oduševljenju je velika promena u načinu biranja tableta. Ukoliko ste planirali kupovinu Android tableta, verovatno spadate u jednu od dve popularne grupe. Birate dobru cenu ili fenomenalne performanse. Ili imate kompromis, ili ga ne pravite uopšte.

Ultra pristupačne opcije su norma. Za ove opcije su se odlučili svi oni koji tablete koriste za gledanje filmova ili za čitanje. Za drugu opciju se odlučuju oni koji tablete koriste za posao. Tu spadaju premium tableti kao što je Samsung Galaxy Tab S8. Ali čak i ovakav tablet nije u potpunosti zadovoljio tržište. Pojavio se sa izuzetnim hardverom ali nešto sporijim softverom. Ovde je isplivao i čuveni Xiaomi Pad 5 jer se ispostavilo da će zadovoljiti oba tabora. Ono što je nedostajalo na tržištu je solidna opcija srednjeg ranga koja se takmiči sa Apple-ovim tabletima.

Glavne karakteristike Xiaomi Pad 5 tableta

· Dizajn koji privlači pažnju i nećete mu odoleti – aluminijumski okvir sa zakrivljenim uglovima i završnom obradom u sivoj i beloj boji

· Ekran od 11 inča je visoke WQHD+ rezolucije, 2.560 x 1.600 piksela

· Stopa osvežavanja od 120Hz

· Qualcomm Snapdragon 860 procesor

· 6 GB RAM-a i 128 GB memorijskog prostora

· Smart Pen olovka (koju morate nabaviti zasebno)

· 4 zvučnika podržavaju Dolby Atmos i Hi-Res Audio tehnologiju

· Baterija kapaciteta 8.720 mAh

· Zadnja kamera od 13 MP, prednja kamera od 8 MP.

Prodajte svoj trenutni tablet u otkup i nabavite noviji model

Bavimo se otkupom tableta i ostalih smart uređaja. O našim ponudama se svuda priča. Pozovite nas kako biste dobili besplatnu procenu svog uređaja i obezbezbedili sebi:

· Prodaju u istom danu, keš u ruke

· Realnu cenu i realan procenat tržišne vrednosti

· Dolazak na adresu Beogradu.

Call Now Button0621639290