Najjednostavniji način da zaradite od svoje tehnike u 2022

Najjednostavniji način da zaradite od svoje tehnike u 2022

Najjednostavniji način da zaradite od svoje tehnike u 2022. Niko od nas ne može da kaže da mu ne bi koristilo malo više novca. Kako je dodatni keš svima od koristi, mi smo osmislili način da unovčite svoju tehnologiju kojom iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni. Možda biste samo da kupite nešto novije i potrebno vam je da svoje trenutne uređaje prodate. Bilo da ste uređaj kupili vi i koristili, ili ste neki dobili na poklon, mi smo tu da vam olakšamo proces prodaje.

 

Mi smo glavna prečica do novca

Kontaktirajući otkup uređaja preskačete sve one dosadne i naporne korake preprodavanja.

To znači da za vas nema:

· Formiranja oglasa

· Slikanja uređaja

· Odgovaranja na poruke potencijalnim kupcima

· Nema slanja tehnike kurirskim službama

· Nema čekanja!

 

Sve znate na vreme!

Ukoliko se brinete o iznosu koji ćete dobiti, i ovo se lako rešava. Za uređaj koji je mlađi od dve godine, po mogućstvu i dalje u garanciji, pod ugovorom, sa originalnom amabalažom, već nakon prvog kontakta vi dobijate sve informacije. Nema skrivenih troškova!

Ukoliko smo zainteresovani za vaš uređaj, već pri telefonskom razgovoru (a možete nas kontaktirati i mejlom) vi dobijate procenu vašeg uređaja.

Postignut dogovor znači da vi dobijate keš u ruke. Na teritoriji Beograda dolazimo i na adresu.

 

Rešenje za nove kupovine

Odlučili ste da napravite taj korak i kupite taj novi, sjajni, najnoviji pametni telefon o kome ste sanjali. Svi znamo da ove stvari nisu jeftine, tako da očigledno činite razumnu stvar želeći da prodate svoj stari telefon da biste platili nadogradnju. Želite novi iPhone 13? Prodajte svoj telefon nama!

Savet: Cena modela drastično padne kad se pojavi noviji model. Prodajom trenutnog pre nego da se novi pojavi na tržištu dobijate znatno višu cifru.

Mi otkupljujemo sve aktuelne modele i brendove na tržištu. Pozovite nas kako biste dobili najbolju ponudu. Došli ste na pravo mesto! Otkup je najbolje mesto za prodaju telefona, tableta i drugih smart uređaja. Mi ćemo umesto vas uporediti cene i pratiti tržište kako bismo i mi i vi na transakciji zaradili najviše novca i uštedeli svima vreme i muke. Ako želite da prodate uređaj, onda je otkup jedina opcija koja vam je potrebna!

Call Now Button0621639290