Kako da znam da je otkup pravi izbor za mene

Kako da znam da je otkup pravi izbor za mene

Kako da znam da je otkup pravi izbor za mene. Pre same prodaje, za koju god da se varijantu odlučite sigurno se pitate koliko vredi vaš telefon? Koja je njegova vrednost i koliko para se može dobiti za prodaju tj. otkup polovnog uređa. Ovo pitanje važi za prodaju bilo kojeg smart uređaja, tableta, televizora, laptopa pa čak i električnog trotineta.

Preporuke pre kontaktiranja i prodaje

Generalni savet je da model vašeg uređaja prvo proverite online. Proverite koja je njegova trenutna cena za korišćen uređaj. Ovo možete uraditi lako ukoliko znate model vašeg telefona tj. uređaja. Njegova cena na portalima koji se bave prodajom polovnih stvari vam daje neku sliku koliko je taj konkretan model i dalje tražen na tržištu.

Uglavnom je to cifra od 60-70% tržišne vrednosti ukoliko je vaš uređaj u dobrom stanju.

Na vašu cenu koju odlučite za prodaju, tj. cenu koju vam otkup nudi utiče naviše stanje samog uređaja kao i njegova prateća oprema. Logično je da ćete za noviji telefon koji dolazi u svojoj originalnoj ambalaži, sa garancijom i pratećom opremom dobiti bolju ponudu.

Mi ne otkupljujemo telefone za reciklažu!

Prednost otkupa u odnosu na prodaju preko portala

Mi otkupljujemo i zaključane telefone. Ovo znači da u kojoj god da ste mobilnoj mreži, kod bilo kojeg operatera, mi vaš telefon koji je i dalje tražen na tržištu, želimo da otkupimo. Ovo je za vas velika prednost jer se dekodiranjem ne bavite vi. Mi dekodiramo telefone, te ukoliko je vaš uređaj i dalje pod ugovornom obavezom i vezan za određenu mrežu, mi ćemo to rešiti.

Imajte na umu da ukoliko vi sami prodajete takav telefon, morate ga otključati u servisu ili kod operatera pre nego da prodate sledećem korisniku.

Šta se dešava sa mojim telefonom nakon što ga prodam u otkup?

Postoji mnogo potencijalnih kupaca za vaš telefon i često neko nema potrebu da koristi nov uređaj. Postoji mnogo potrošača i preduzeća koji radije kupuju servisirane, polovne telefone za bolju ponudu. Mi smo tu da telefone servisiramo, obnovimo sve uređaje i ponovo ih prodamo kupcima koji traže kvalitetne, polovne telefone. Kada prodate svoj telefon, većina uređaja će biti ponovo prodata drugim kupcima. Na taj način efektivno čuvate i okolinu.

Pozovite nas!

Call Now Button0621639290