Exynos 2200 – novi Samsung čipstet

Exynos 2200 – novi Samsung čipstet

Exynos 2200 – novi Samsung čipstet. Možda ste čuli za novi Samsung čipstet koji uskoro izlazi na tržište i verovatno već smišljate razloge da ga nabavite uz neki noviji model telefona. A razmišljate i o budžetu. Mi razumemo potrebu i želju za novim modelima iako vas trenutni već služe. Tu smo da pomognemo jer otkupljujemo vaše telefone po super ceni, za dan! Na proleće će Samsung predstaviti premijum Galaxy S22 liniju mobilnih telefona. Budite spremni!

Šta sve donosi novi Exynos 2200?

Kako je prenose svetski mediji, ovaj Samsungov čipset će biti revolucija u svetu mobilnog gejminga. Eto lepih vesti za sve naše gejmere koji traže najnovijji izvor lude zabave. Samsung kaže da će novi čipset značiti brže učitavanje video igrica i bolji multitasking.

Cela aktuelna AMD RX 6000 serija bazira se na RDNA 2 arhitekturi koja ima podršku za hardverski ray-tracing. Za sve koji su jedva čekali tehonologiju ovih karakteristika na pametnnim telefonima mogu da odahnu jer su novi modeli najavljeni već za 8. februar! Čipset može da reprodukuje 8K video zapise pri 60 fps i 4K video zapise pri 240 fps.

CPU Exynos 2200

Exynos 2200 koristi ARM v9 jezgra u 1+3+4 rasporedu: jedno veoma brzo Cortex X2 jezgro, tri brza Cortex A710 i četiri efikasna A510 jezgra.

ISP

ISP sada podržava kamere rezolucije do 200 mega piksela.

NPU

NPU će biti duplo bolji od Exynos 2100, što znači da će AI i foto funkcije raditi brže i pouzdanije.

Kako do novijih telefona?

Ovaj čipset je idealni “izgovor” da svoj trenutni uređaj date u otkup. Ukoliko imate telefonon koji vam spram novog Samsunga iz serije Glaxy S22 deluje nebitno, možete da na njemu zaradite. Kontaktirajte nas na brojeve telefona i principom “keš u ruke” zamenite svoj trenutni uređaj za novac. Otkupljujemo novije telefone, i dalje relevantne na tržištu i oglasima.

Imate bolju cenu ukoliko je uređaj:

· U garanciji

· Sa ambalažom

· Sa pratećom opremom

· I dalje tražen

· Mlađi od dve godine

Za sada su sva mišljenja na strani Samsunga i svi se slažemo da će Exynos 2200 verovatno da bude vodeći čipset ove godine. Prvi koji staje na crtu svim konzolama i grafičkim karticama.

Mislite na vreme!

Call Now Button0621639290