Otkup laptopa bez servisa

Otkup laptopa bez servisa

 

Otkup laptopa bez servisa. Da li ste znali da vam nije nephodno da odlazite u servis za laptopove da biste svoj dugo nekorišćeni uređaj prodali u otkup? Mi vas nećemo pitati zašto svoj laptop prodajete, niti je neohodno da dođete lično. Nudimo vam najbolje cene i najbržu isplatu.

Da li mogu da prodam laptop u otkup?

Za sve laptopove novije generacije, bilo koje marke (Dell, HP, ASUS, Lenovo, ACER, Toshiba …) se može pronaći odgovarajući vlasnik. Ukoliko vama vaš laptop više ne koristi, dobili ste ga na poklon, koristili ste u periodu rada od kuće, a sad vam samo skuplja prašinu, idealan je momenat da ga pretočite u novac.

Besplatna procena vašeg uređaja

Za sve one koji se i dalje primišljaju jer ne znaju koliko vredi njihov laptop (a besplatnu uslugu vršimo i za telefone, smart televizore, električne trotinete…) možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili putem mejla i jako brzo dobiti potpuno besplatnu konsultaciju oko vrednosti vašeg uređaja.

Sama vrednost uređaja zavisi od mnogo faktora, kao što su godina proizvodnje i datum kad ste uređaj kupili. Posedovanje odgovarajuće prateće opreme u vidu kablova, adaptera ili garancije može samo podići cenu koju dobijate od nas na licu mesta. Najčešće je samo stanje uređaja glavni faktor koji utiče na iznos koji vam isplaćujemo.

Uređaji koji su noviji i bez tragova korišćenja, složićete se, vrede više.

Još jedan bitan faktor je to koliko je vaš laptop tražen na tržištu. Ukoliko je uređaj i dalje u prodaji i može se nabaviti, velika je šansa da smo za njega zainteresovani.

Kako se uređaj procenjuje?

Za svaki uređaj koji prodajete u otkup dobijate oko 70% njegove tržišne vrednosti. To znači da dobijate jako lep iznos za uređaj koji već neko vreme imate kao višak, a novac dobijate istog dana. Isplata se vrši u kešu a vi sa svojim upotpunjenim bužetom možete da raspolažete odmah. Imamo veliki broj zadovoljnih klijenata iza nas, te nam dozvolite da dokazemo kako se obavlja saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Neku ideju o ceni možete dobiti i tako što ćete proveriti za koliko se prodaje vaš uređaj u polovnoj varijanti, preko popularnih internet portala za prodaju. Slobodno proverite te cene pre nego nas kontaktirate.

Uređaji kupljeni kod operatera

Bilo da ste svoj laptop kupili u radnji ili od operatera, mi takav uređaj (pod uslovom da su ispunjeni gore navedeni uslovi) možemo da otkupimo. Sve uređaje u ugovornoj obavezi možemo da preuzmemo jer, kao što je u slučaju sa smart telefonima, dekodiranje vršimo sami.

Zašto je otkup laptopa dobra ideja?

· Otkup uređaja na teritoriji Beograda obavljamo istog dana i dolazimo na adresu;

· Uređaj koji ne koristite možete u danu zameniti za novac;

· Kod nas garancija vredi i možete je praktično unovčiti;

· Nema nepotrebnog oglašavanja i nalaženja sa potencijalnim kupcima;

· Nemate troškove i rizike slanja uređaja kurirskim službama.

Call Now Button0621639290