Kvalitetan a pristupačan telefon

Kvalitetan a pristupačan telefon

 

Kvalitetan a pristupačan telefon. Najskuplje često i nije najbolje. Bezbroj puta nam se desilo da po izlasku nekog u tom momentu najnovijeg modela svi budemo oduševljeni peformansama ili dizajnom, ali se telefon u toku korišćenja pokaže kao nepraktičan. Istovremeno, kvalitetan a pristupačan telefon nije nemoguća misija.

Tehnologija jako brzo napreduje te se najnoviji telefoni na tržištu često prodaju po prilično visokim cenama za neki nama standardni budžet. Ali nije sve u najnovijem telefonu. Konkretno, napredovanje tehnologije vam može ići i u korist. Ono što je pre samo par meseci bilo najnovije, sad je već prihvatljivo. Imak imamo u vidu da su smart telefoni namenjeni za dugotrajnu upotrebu i ukoliko vidimo već neke nedostatke nakon par meseci korišćenja onda to govori o kvalitetu.

Za šta vi zapravo najviše koristite telefon?

Razumemo posebne potrebe gejmera ili onih koji telefon koriste za video konferencije, posao i slično. Ali za prosečnog korisnika, solidna kamera i brzina reagovanja telefona su ključne stavke. Najbolji jeftini telefoni nude jako dobre kamere sa odličnom rezolucijom, velike ekrane koji su savršeni za gledanje videa, serija, filmova ili igranje igrica, te dugo trajanje baterije spram korišćenja uređaja.

Možda nećete imati sve najbolje elemente koje tržište u datom momentu nudi, ali svakako ćete biti zadovoljni.

Koji telefoni su preporučljivi za skromniji budžet?

· Xiaomi Poco X3 Pro

· Samsung Galaxy A02s

· One Plus Nord N200

Xiaomi Poco X3 Pro, iako glomazan, spada u snažan telefon. Tu su glavna kamera od 48Mp i ultra-široka od 8Mp (manje sa 13Mp). Takođe ima veliki ekran od 120Hz. Ovo je možda i naš glavni predlog za odnos cene i kvaliteta.

Samsung Galaxy A02s je svakako dobar izbor jer Samsung već godinama proizvodi telefone koji se ističu kvalitetom, te ne možete pogrešiti. Ovaj telefon ima bateriju koja će vas oduševiti, te je idealan za one koji ne obraćaju pažnju na to da li će im se telefon ugasiti kad je najpotrebniji. Moramo napomenuti da telefon ima samo 2GB RAM-a, te nemojte očekivati da je prebrz.

One Plus Nord N200 je sigurno model za koji ne čujete često. Međutm, ovaj telefon čak ima i 5G. Izgleda jako elegentno te je dobra opcija za sve one koji telefon biraju velikim delom i zbog dizajna. Ima tri zadnje kamere od kojih primarna ima 13 MP, 2 MP macro i 2 MP za dubinu. Prednja kamera ima 16 MP.

Nadamo se da ste predlozima zadovoljni, a ukoliko niste, mi vam za telefon svakako nudimo keš! Pozovite nas za otkup smart telefona, specijalno brzo na teritoriji Beograda!

Call Now Button0621639290