iPhone 13 i stariji modeli – otkup i zarada!

iPhone 13 i stariji modeli – otkup i zarada!

iPhone 13 i stariji modeli – otkup i zarada! Kompanija Apple često na teržište izbaci novi telefon, što ne znači da se upotreba prethodnog modela smanji. iPhone telefone karakteriše poseban dizajn i izrada uz jako dobru softversku podršku, te su telefoni brzi i jaki i nakon duže upotrebe. Ovo je sve razlog više da vam kupovina iPhone smart telefona bude investicija, a prodaja u svakom momentu zarada!

Dok u septembru očekujemo izlazak serije 14, pričamo o prednostima trenutnih modela.

iPhone 13

iPhone 13 je i dalje je najprodavaniji model Apple kompanije, i čini ukupno 12,3 odsto tržišta. Prisetimo se da je Apple 2021. izašao na tržište sa 4 modela 13 serije. Ukoliko posedujete iPhone 13 u dobrom stanju, za njega sigurno možete dobiti lepu ponudu. Dobre vesti su i to da čak oštećen telefon u fizičkom smislu ima neku vrednost.

Telefon u dobrom stanju podrazumeva da je očuvan i sa minimalnim tragovima korišćenja, bez hardverskih i softverskih problema. Na cenu uvek utiče i memoria, jer iPhone 13 modeli dolaze sa različitim prostorima za skladištenje, gde logčno veća memorija znači i viša cena.

Podsećamo vas da za iPhone uređaje uvek važi zlatno pravilo “pre septembra jedna cena, od septembra druga”. Vaš telefon će pre devetog meseca imati znatno višu vrednost, pre nego na tržište izađe novi model.

iPhone 12

I iPhone 12 je i dalje na ceni, iako već očekujemo seriju 14. Svi modeli (Pro, Pro Max) su i dalje među najkorišćenijim telefonima koje odlikuje izuzetna kamera kao i 5G mreža. Kad je u pitanju serija 12, najviše se razmišljalo o razlikama između iPhone 12 mini ili iPhone SE telefona. Za model SE se uglavnom odluče ljubitelji starijih verzija koji su koristili seriju 8, dok je model 12 mini nešto veći a dolazi čak i u plavoj i zelenoj boji. Na osnovu hardverskih i softverskih mogućnsti, prednost dajemo ipak modeliu 12 mini.

Razmišljajte o svom novom telefonu! Zajedno maštamo o seriji 14

 

Apple tradicionalno u septembru predstavlja nove modele telefona, te dok očekujemo novu seriju 14, možete već razmišljati o prodaji vašeg trenutnog telefona i tako se na vreme informisati o njegovoj vrednosti. Ova velika nadoknada budžeta vam omogućava da već u septembru imate najnoviji iPhone i testirate njegove granice! Pozovite nas za besplatnu procenu telefona i dolazak na adresu!

Call Now Button0621639290