Servis se ne isplati i sad imate telefon viška – dajte ga u otkup

Servis se ne isplati i sad imate telefon viška – dajte ga u otkup

Servis se ne isplati i sad imate telefon viška – dajte ga u otkup. Najbitnije je da kažemo da se otkup mobilnih telefona uglavnom isplati dati telefon koji je novijeg datuma, pre sve u garanciji, sa originalnom ambalažom i pratećom opremom. Pored toga je isplativo dati i polovan ali očuvan telefon, takođe sa pratećom opremom (punjač, kutija, slušalice itd).

Šta da radite ukoliko imate telefon u koji ne želite da ulažete?

Rešenje je otkup. Za otkup moblnih uređaja se dobija 60-70% njihove tržišne vrednosti a pravu cifru možete dobiti direktnim konktaktiranjem agencije za otkup. Ova tržišna vrednost se posmatra u odnosu na oglase, tj. polovne telefone u sličnom stanju u kojem je vaš telefon. Vrednost diktira upravo potražnja tj. koliko je vaš model telefona i dalje tražen i željen od strane kupaca.

Tačna ponuda se dobija na licu mesta i bitno je da znate da kod nas dobijate realnu ponudu spram stanja vašeg uređaja i njegove cene na tržištu. I sami znate koliko brzo ili sporo se određeni model telefona trenutno može prodati. To najviše diktira njegovu cenu.

Često se dešava da klijenti imaju noviji model telefona ali da je došlo do nekog oštećenja koje se ne isplati popravljati. Vaše je da nas kontaktirate sa svim informacijama i dobijete besplatu procenu vašeg mdela mobilnog telefona. Ukoliko je cifra vama odgovarajuća, prodaju obavljamo u rekordnom roku a vi dobijete gotovinu odmah!

U otkup možete dati telefon i koji se dobili od mobilnog operatera.

Otkupljujemo modele svih vodećih operatera, bilo da su zaključani za njihovu mrežu ili ne. Dekodiranje obavljamo mi, te ukoliko ste od operatera uz paket dobili uređaj koji vam nije potreban, možete nas kontaktirati. Za takav, nov uređaj, možete dobiti lep budžet.

Ne otkupljuju se telefoni stariji od dve godine. Ovi telefoni nemaju odgovarajuću tržišnu vrednost, te ta vrednost ni vama neće biti odgovarajuća.

Otkupom se bavimo dugi niz godina pa se možemo pohvaliti:

· Velikim brojem zadovoljnih klijenata i kupoprodaja,

· Brzom komunikacijom,

· Besplatnom procenom uređaja,

· Brzom realizacijom prodaje,

· Boljom cenom od konkurencije,

· Isplatom u gotovini.

Otkup mobilnih telefona vam omogućava prodaju uređaja brzo, te možete svoj telefon koji ne želite da servisirate zameniti za novac, kojim kupujete vaš sledeći model. Idealno i za one koji prate trendove!

Pozovite nas!

Call Now Button0621639290