Unovčite svoju tehniku

Unovčite svoju tehniku

Unovčite svoju tehniku. Do otkupa tehnike dolazi u jednom od dva slučaja. Ukoliko ste rešili da uložite u svoj tablet, telefon, smart TV, trotinet i slično i najjedinostavnije vam je da prodate trenutni uređaj kako biste kupili noviji. Druga varijanta je da ste kupili uređaj i rešili da vam on konkretno nije baš potreban. Možda ste nezadovoljni nekim karakteristikama, možda ste ga dobili na poklon ili vama on prosto nema tu upotrebnu vrednost. Koja god da je opcija u pitanju, mi vam stojimo na raspolaganju.

 

Kome mi pomažemo?

Naša glavna uloga je da pomognemo svim trenutnim vlasnicima novije tehnike da brzo i lako dođu do novca ukoliko su rešili da prodaju nešto što poseduju. Glavna ideja je da vi ne gubite vreme a da za svoj uređaj dobijete korektnu cifru.

· Za one koji nisu navikli da čekaju i traže kupce

· Za one koji žele isplatu odmah

· Za one koji ne znaju koliko vredi njihov telefon, tablet, laptop, smart TV i slično

· Za one koji ne žele da oglašavaju preko portala za prodaju polovnih uređaja

· Za one koji brinu kako će uređaj stići na lokaciju bez oštećenja

· Za one koji su uređaje kupili od operatera

· Za one koji imaju zaključane uređaje za neku mrežu

· Za one čiji uređaji su i dalje pod ugovornom obavezom.

 

Kako vam otkup može pomoći?

Mi smo savršena opcija za sve one koji žele da novac dobiju principom keš u ruke i tako sebi obezbede da uz jako malo širenje budžeta možda obezbede sebi najnovije modele i tako ažuriraju svoju tehniku. Ukoliko vam je novac potreban odmah, sigurno ćete biti zadovoljni.

Modeli se otkupljuju u odnosu na njihovu traženost na tržištu. To znači da bi pre konktaktiranja trebalo da proverite za koju se to cifru prodaje vaš uređaj u polovnoj varijanti. Informišite se na vreme i tako budite sigurni da ste dobili fer i korektnu ponudu od nas.

Ukoliko ste u Beogradu, možemo doći i na adresu. To znači da ćete već samo na osnovu jednog poziva uskoro unovčiti vašu tehniku.

Mi otkupljujemo sve novije uređaje, i nudimo više cifre za one koji dolaze u originalnoj ambalaži.

Pozovite nas!

Call Now Button0621639290